Keskustan avoneuvolaan voi tulla keskiviikkoisin ilman ajanvarausta

Uutiset
Raision ja Ruskon neuvoloissa aloitetaan avoneuvolavastaanottotoiminta 16.10.2019. Avoneuvola toimii keskiviikkoisin klo 8-10 ilman ajanvarausta.
Vauva nukkuu sylissä.

Paikkana on Raision Keskustan neuvola eli tornitalo, os. Tornikatu 9. Paikalla on vuoronumerot, joiden mukaan terveydenhoitaja kutsuu asiakkaat sisään. Kaikki perheet ovat tervetulleita avoneuvolavastaanotolle, vaikka oma neuvola sijaitseekin Ruskolla tai jossain toisessa Raision toimipisteessä.

Avoneuvolaan ohjataan jatkossa kasvu-, näkö- ja kuulokontrollit sekä normaalilla neuvolakäynnillä syystä tai toisesta antamatta jääneet rokotusohjelman mukaiset rokotukset. Matkalle lähtevien lasten rokotukset voidaan myös antaa avovastaanotolle, jos ikäkausitarkastusta ei ole juuri sopivasti. Mikäli koko perhe on rokotusten tarpeessa, varataan omalle terveydenhoitajalle erillinen aika. Avoneuvolaan voi piipahtaa myös, jos esimerkiksi haluaa tulla punnitsemaan vauvan, näyttämään jotain pientä näppylää, napaa tms.

Influenssarokotukset on tarkoitus varata sähköisen ajanvarauksen kautta omalle terveydenhoitajalle.

Syksyn osalta avoneuvolaa ei ole pyhiksi osuvina keskiviikkoina eli 25.12.2019 ja 1.1.2020. Toiminta jatkuu vuoden vaihteen jälkeen taas 8.1. lähtien.

Neuvolat ottavat mielellään vastaan ideoita avoneuvolatoiminnan toteuttamiseen ja kehittämiseen liittyen.

Muokattu viimeksi
11.10.2019 9:56

Keywords

Lapsiperheet
Sosiaali- ja terveyspalvelut
Perheiden palvelut
Neuvola
Neuvolapalvelut