Kaikki koronarokoteannokset saa ilman ajanvarausta Raisiossa – ei koske lapsia

Uutiset
Raision terveysasemalla annetaan jatkossa ilman ajanvarausta ensimmäisiä, toisia ja kolmansia koronarokotuksia, ja myös voimakkaasti immuunipuutteiset voivat hakea neljännen rokotteen. Ilman ajanvarausta rokotuksen voivat saada 12 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat raisiolaiset ja ruskolaiset. Lapsille rokotuksia annetaan edelleen vain ajanvarauksella.
Kyltti Raision terveysaseman edessä, joka opastaa koronarokotuksiin.

Rokotuksia annetaan Raision terveysasemalla arkisin klo 9–15.30 saapumisjärjestyksessä vuoronumerolla. Rokotukseen ilmoittaudutaan ilmoittautumisautomaatilla, ja mukaan on hyvä ottaa henkilöllisyystodistus.

Rokotukseen voi myös varata ajan sähköisessä ajanvarauksessa raisio.terveytesi.fi tai puhelimitse omalta terveysasemalta. Varsinkin kolmansien rokotusten kohdalla ajanvaraus on edelleen toivottavaa, sillä rokotettava ryhmä on suuri.

Lasten rokotukset on edelleen keskitetty neuvoloihin, joista rokotuksen saa ajanvarauksella. Poikkeuksena on sunnuntai 16.1., jolloin rokotuksia annetaan Raision terveysasemalla. Myös tällöin rokotukseen pitää varata aika. Uutinen lasten rokotusajoista sunnuntaille 16.1.

Lue lisää rokotettavista ryhmistä ja koronarokotuksista Raisiossa.

Muokattu viimeksi
4.1.2022 14:00

Asiasanat

Sosiaali- ja terveyspalvelut
korona