Jaetaan yhdessä iloa – lähetä joulukortti ikäihmiselle!

Uutiset
Raision kaupunki on mukana valtakunnallisessa Joulupostia ikäihmisille -kampanjassa, jossa ilahdutetaan ikäihmisiä joulukorteilla nyt kun mahdollisuudet yhdessäoloon ovat rajatut.
Kuvassa tonttu, jonka yläpuolella on iso punainen joulupallokoriste. Teksteinä keräysaika ja verkkosivun osoite.

Voit tuoda ikäihmiselle tarkoitetut valmiiksi kirjoitetut joulukorttisi kirjastosalin porttiin kiinnitettyyn punaiseen postilaatikkoon ajalla 16.11.–11.12. tai tulla askartelemaan joulukortin 23.–27.11. kirjaston avoimeen joulukorttipajaan. Kirjasto toimittaa joulukortit Hulvelan palvelutaloon, jossa huolehditaan korttien jakamisesta raisiolaisille ikäihmisille.

Kampanjalla jaamme iloa pimeän keskelle. Ilo yhdistää meitä. Yhdellä joulukortilla voi valaista toisen, itselleen tuntemattoman ihmisen päivän. Ilon levittäminen joulukortein on helppoa ja mahdollista kaikille. Jokainen joulukortti on arvokas saajalleen ja lähettäjälleen.

Ohjeet osallistumiselle

  • kirjoita joulukortti (valmis tai itse tehty)
  • kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset, saajan kohdalle Sinulle sekä lähettäjän kohdalle nimesi ja Siskot ja Simot
  • pudota kortti sellaisenaan kirjastosalin porttiin kiinnitettyyn punaiseen postilaatikkoon
  • ethän laita korttia suljettuun kirjekuoreen

Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja sen järjestävät Siskojen ja Simojen kanssa Kuntaliitto, Kansalaisareena ja 4H Suomi.

Lisätietoa Siskojen ja Simojen omilla verkkosivuilla 

 

Muokattu viimeksi
16.11.2020 12:24

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Kirjastot