Hulvelan seniorikorttelin väkeen voi tutustua rekrytapahtumassa Myllyssä

Uutiset
Hulvelan seniorikortteliin haetaan uusia lähihoitajia senioriasumiseen ja tehostettuun palveluasumiseen. Hulvelan väkeä on tavattavissa Myllyntorilla keskellä Kauppakeskus Myllyä lauantaina 4. joulukuuta klo 10–19.
Kaksi henkilöä kulkee syksyisellä hiekkatiellä selät kameraan päin. Heidän välissään kävelee koira. Toinen henkilöistä käyttää apunaan rollaattoria.

Hulvelan seniorikortteliin haetaan lähihoitajia vakituisiin työsuhteisiin sekä lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin. Avoinna olevat tehtävät ovat lisäystä nykyiseen mitoitukseen. Henkilökunnan lisäyksellä pyritään takaamaan asukkaiden hyvän ja laadukkaan hoidon toteutuminen.

Hulvelan seniorikortteli on palvelukokonaisuus, johon sisältyvät ennaltaehkäisevät palvelut, senioriasuminen ja tehostettu palveluasuminen. Tavoitteena on tukea asiakkaan toimintakykyä ja elämänhallintaa siten, että hän voi asua mahdollisimman pitkään omassa kodissaan. Palvelut kohdentuvat ensisijaisesti paljon hoitoa ja huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille ja pitkäaikaissairaille, jotka eivät selviydy jokapäiväisistä toiminnoistaan ilman apua.

Lisätietoa Hulvelan seniorikorttelin rekrytapahtumasta Raision tapahtumakalenterissa.

Muokattu viimeksi
23.11.2021 8:00

Asiasanat

Sosiaali- ja terveyspalvelut
Työ ja yrittäminen