Etsimme uutta yrittäjää Krookilan kotiseutukahvilalle

Uutiset
Kaupungin vapaa-aikalautakunta on julistanut tarjouskilpailun Krookilan kotiseutukeskuksen kahviotilasta. Tunnelmallinen kahviotila taipuu lounasravintolaksi ja kahvilatoimintaan sekä erilaisten juhlien, kokouksien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Tila vapautuu 1.2.2023 tai sopimuksen mukaan.
Krookilan kotiseutukahvila.

Krookilan kotiseutukeskuksen tiloissa on toiminut virkeä lounasravintola, jossa käy paljon esimerkiksi telakan että lähiseudun teollisuuden henkilökuntaa että alueen historiasta viehättyneitä kävijöitä. Lounastajia on keskimäärin noin 70–90 henkeä/päivä, yksityistilaisuuksia keskimäärin 3–4/ kuukausi. Tila taipuu erinomaisesti myös kahviotoimintaan ja erilaisten juhlien, kokouksien ja tilaisuuksien järjestämiseen niin yksityisten kuin yritystenkin tarpeisiin.

Krookilan kotiseutukeskus toimii osittain 1800-luvulla rakennetussa Krookilan talon pihapiirissä, joskin tilan historia vie aina 1400-luvulle asti. Alueella on paitsi tilan päärakennus, joka toimii ravintolatilana, myös vuokrattava savusauna sekä perhejuhlien ja tanssien pitopaikka makasiini. Pihapiirissä on myös ns. syytinkitupa, jossa toimii viehättävä käsityöliike Taito-Valpuri. Kesäisin alueella toimii myös Raision kesäteatteri. Päärakennuksessa on yhteensä noin 155 m² ja makasiinissa 209, 5 m² (makasiini on kesäaikaan käytössä oleva tila). Savusauna ei kuulu vuokrasopimukseen.

Tiloihin voi tutustua Krookilan kotiseutukahvilan aukioloaikoina ma–pe 10.30–15.00.

Vuokratarjoukset 18.11. mennessä

Krookilan kahvilan vuokratarjoukset tulee jättää 18.11.2022 mennessä sähköisesti osoitteeseen kirjaamo@raisio.fi. Vapaamuotoisesta tarjouksesta tulee käydä ilmi kuukausivuokran suuruus, ehdotettu toimintakonsepti sekä milloin yrittäjä olisi valmis aloittamaan toimintansa.

Lisätietoja Krookilan toimintojen osalta antaa kirjasto- ja kulttuuritoimenjohtaja Tiina Salo ja yritystoiminnan osalta kaupunkikehitysjohtaja Samu Mattila.

Lähde mukaan kehittämään Krookilan toimintaympäristöä entistä vilkkaammaksi kohtaamispaikaksi!

Muokattu viimeksi
14.9.2022 13:12

Asiasanat

Yrittäjät
Matkailijat
Kulttuuri ja vapaa-aika
Asuminen ja ympäristö
Kaupunki ja päätöksenteko
Työ ja yrittäminen