Alueen Lions-klubit lahjoittivat penkkejä ja tauluja Raision sairaalan kuntoutusosastolle

Uutiset
Raision sairaalassa on 34-paikkainen osasto kuntoutusta ja geriatrista arviointia tarvitseville raisiolaisille ja ruskolaisille ikäihmisille. Näistä paikoista yhdeksän on intervallihoidon käytössä. Alueen Lions-klubit lahjoittivat penkkejä ja tauluja osastolla vierailevien iloksi.
Lions-klubi lahjoittaa tauluja ja penkkejä Raision sairaalaan.

Lions Club Raisio Martinus organisoi lahjoituksen alueen muiden LC-klubien (LC Naantali-Raisio, LC Raisio, LC Rusko ja LC Vahto) kanssa. Penkit sijoitettiin intervalliosaston parvekkeille, jotta asiakkaat voivat istua ja viettää aikaa ulkona hyvän sään niin salliessa. Sisätiloihin LC-klubit keräsivät tauluja osaston seinille asiakkaiden iloksi. Tästä kiitos kuuluu erityisesti taulujen luovuttajille Marketta Korhoselle ja Anja Toivaselle Naantalista. Tarve penkeille ja tauluille tuli intervalliosaston sisältä, kuntouttavantoiminnan ohjaajan Eija Kastmanin ajatuksesta. 

Intervalliosasto tarjoaa lyhytaikaista laitoshoitoa ja toimintakykyä ylläpitävää ja edistävää hoitoa sitä tarvitseville. Intervallipaikat on tarkoitettu kotona oleville vanhuksille, omaishoitajien hoidossa oleville henkilöille tai asiakkaan äkillisen toimintakyvyn heikkenemisen johdosta heille, jotka tarvitsevat lyhytaikaista laitoshoitoa.   

Lämmin kiitos lahjoituksesta LC Martinus, LC Naantali-Raisio, LC Raisio, LC Rusko ja LC Vahto!

Muokattu viimeksi
17.12.2018 11:57

Asiasanat

Ikäihmiset
Sosiaali- ja terveyspalvelut