Leikkipuistojumpat alkavat jälleen!

Uutiset
Tuula Välimäki ohjaa leikkipuistojumppaa Raision Keskuspuiston leikkipaikalla.

Suositut leikkipuistojumpat jatkuvat jälleen syksyllä. Tiistaista 31.8. alkaen on mahdollista viettää tehokas liikuntatuokio samalla, kun lapset pitävät hauskaa leikkipuistossa.

Raision jumppapaikka on Keskuspuiston leikkipaikka, Pohjoisraitti. Jumppaohjauksia on 31.8. alkaen joka tiistai klo 10–11. Jumpat jatkuvat niin pitkään kuin säät sallivat.

Leikkipuistojumppa on aikuisten oma liikuntatuokio, joita järjestetään eri leikkipuistoissa Rajattomasti liikuntaa -kuntien alueella. Jumpat ovat maksuttomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tunnit sopivat kaikille ulkojumpasta kiinnostuneille aikuisille aloittelijasta kokeneempaan liikkujaan. Mukaan voi tulla lasten kanssa tai ilman. Ulkoiluun sopiva vaatetus riittää, ohjaaja tuo muut tarvittavat välineet mukanaan.

Puistossa leikkivät lapset ovat huoltajan vastuulla, eikä järjestäjätaho vakuuta osallistujia. Toiminta perustuu Liiqquu Leikkipuistojumpat (R) -konseptiin ja sen tarjoavat Rajattomasti liikuntaa -kunnat.

Korona-pandemian ehkäisemiseksi on edelleen muistettava hygieniatoimet: jumppaan ei tulla sairaana, pidetään riittävä etäisyys kanssajumppaajiin ja muistetaan käsi-, yskimis- ja aivastushygienia.

Voit osallistua leikkipuistojumppiin myös naapurikunnissa! Katso muut jumppa-ajat ja -paikat alla olevasta linkistä:

Turun seudun kaikki leikkipuistojumpat Liiku ry:n sivulla

 

Keskuspuisto
Sähköpostiosoite
Käyntiosoite

Pohjoisraitti
21200 Raisio

Postiosoite

PL 100
21201 Raisio

Location coordinates
Muokattu viimeksi
23.8.2021 11:40

Asiasanat

Lapsiperheet
Kulttuuri ja vapaa-aika
Liikunta ja urheilu