Työllisyyspalveluyksikkö

Raision kaupungin työllisyyspalveluista saa ohjausta työnhakuun, työllistymiseen ja osaamisen kehittämiseen. Toimimme monialaisesti sosiaalialan palveluiden, koulutuksen ja avoimien työmarkkinoiden välimaastossa. Rakennamme jokaiselle asiakkaalle oman yksilöllisen polun hänen auttamisekseen. Keskeistä meille on valmennuksellinen työote, jossa tekemällä oppiminen parantaa kunkin omia valmiuksia työ- ja koulutusmarkkinoilla.

Teemme yhteistyötä seutukunnallisesti ja meillä on valmiita verkostoja alueen oppilaitoksiin, Raision kaupungin elinvoimapalveluihin ja muihin hallintokuntiin sekä työllisyydenhoidon yksityisiin palveluntuottajiin.

Merkittäviä yhteistyökumppaneitamme ovat myös Varsinais-Suomen TE-toimisto ja Kela. TE-palveluiden kanssa tehtävä yhteistyö kohdistuu erityisesti työllistämistä edistävään monialaiseen yhteispalveluun (TYP) sekä alle 29-vuotiaiden nuorten palveluihin.

Työllisyyspalveluiden Martinkadun toimipisteessä kaupungin työntekijät ja TE-palveluiden asiantuntijat laativat yhdessä raisiolaisten ja ruskolaisten asiakkaiden kanssa heidän aktivointisuunnitelmiaan tai monialaisia työllistymissuunnitelmiaan. Työllisyyspalveluyksikkö koordinoi kuntouttavaa työtoimintaa, työpajatoimintaa ja kaupungin palkkatukipaikkoja.

Turun seudun alueellisen työllisyyskokeilun päätyttyä vuoden 2018 lopussa työttömyysturvaan liittyvät asiat tulee hoitaa Varsinais-Suomen TE-toimiston kanssa.

Työllisyyspalveluiden johtaja
Organisaatio
Sosiaali- ja terveyskeskus
Yksikkö
Työllisyyspalvelut
Matkapuhelinnumero
+358 40 486 4173
Sähköposti
Address
Martinkatu 8, 21200 RAISIO
Palvelusihteeri
Organisaatio
Sosiaali- ja terveyskeskus
Yksikkö
Työllisyyspalvelut
Matkapuhelinnumero
+358 44 797 2123
Address
Martinkatu 8, 21200 Raisio
Työllisyyspalveluyksikkö
Aukioloajat
ma-pe klo 9:00-14:00
Asiointi ajanvarauksella

Sisäänkäynti Nesteentien puolelta
Käyntiosoite

Martinkatu 8
21200 RAISIO

Postiosoite

PL 100
21201 RAISIO

Location coordinates

Keywords

Työ ja yrittäminen
Ammatinvalinta ja urasuunnittelu
Tuettu työllistyminen