Työvoimahautomot

Turun seudun työvoimahautomot yhdistää sopivia osaajia alueen yritysten avoimiin työtehtäviin joko suoraan tai koulutuksen kautta. Työvoimahautomoiden toiminnassa ovat mukana alueen työnhakijat, työvoimapalvelut, yritykset sekä oppilaitokset.

Työvoimahautomot välittävät tietoa avoimista työpaikoista ja koulutuspaikoista nettisivuillaan. Sivustolla työnhakijat voivat kirjata omat tietonsa ja osaamisensa ja hakea töitä sekä Työvoimahautomoiden kohdealoilla että myös muilla toimialoilla. Työnhakija voi käyttää Työvoimahautomoiden palveluita myös Tiitus-mobiilisovelluksen kautta.

Työvoimahautomoissa työnhakija näkee, miten hyvin oma osaaminen sopii avoimiin työtehtäviin. Myös työnantaja näkee työnhakijoiden sopivuuden avoimen tehtävän osaamiskriteereihin.

Työvoimahautomoita kehitetään Turun seudun työvoimahautomot – hankkeessa. Hanketta koordinoi Turun kaupungin Työllisyyspalvelukeskus. Kuntakumppaneita hankkeessa ovat Masku, Mynämäki, Nousiainen, Paimio, Raisio, Rusko ja Sauvo. Oppilaitoskumppaneita ovat Turun Aikuiskoulutuskeskus, Turun Ammatti-instituutti sekä Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Lisäksi mukana on Turku Business Region / Turku Science Park. Hanke saa rahoitusta Keski-Suomen ELY-keskukselta Euroopan sosiaalirahastosta.

Vastaava ohjaaja
Organisaatio
Sosiaali- ja terveyskeskus
Yksikkö
Työllisyyspalvelut
Matkapuhelinnumero
+358 44 797 1309
Address
Mahittulan toimintakeskus, Mahittulantie 12

Keywords

Työ ja yrittäminen
Ammatinvalinta ja urasuunnittelu
Työnhaku ja työpaikat