21.9.2023

Työsuhdepolkupyöräinfo

Kuva
Polkupyöriä parkissa talon seinustalla.

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä
21.9.2023
Aika
9.00-12.00
Sijainti

Nallinkatu 2
21201 Raisio

Järjestäjä
Raision kaupunki
Hinta

Tapahtuman kuvaus

Tapahtuman kuvausteksti

Tervetuloa kuulemaan, miten työsuhdepolkupyöräetu toimii! Ympäristöministeriön rahoittama Tulevaisuuden kestävä Raisio -hanke järjestää yhteistyössä Valonian kanssa  tilaisuuden, jossa kerromme, millaisia hyötyjä työsuhdepolkupyöräedussa on, ja miten se käytännössä toimii niin työnantajan kuin työntekijänkin näkökulmista. Tilaisuuteen voi osallistua paikanpäällä Raision kaupungintalon valtuustosalissa, tai etänä Teamsin välityksellä. Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille vahvistusviestin yhteydessä. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille työsuhdepyöräedusta kiinnostuneille.

Infon jälkeen osallistujilla on mahdollisuus kokeilla sähköpolkupyöriä kaupungintalon edustalla klo 10-12. Kokeilun yhteydessä on mahdollisuus keskustella työsuhdepyöräedun käytännön järjestelyistä Forsportin henkilökunnan kanssa.

Ohjelma:
klo 9.00 - 9.30: Työsuhdepyöräedun tarjoamisen edut työnantajalle, ja millaisia vaihtoehtoja toteutukselle on (Paula Väisänen ja Olli Haapanen, Valonia)
9.30-10.00 Työsuhdepolkupyöräetu käytännössä: Raision kaupungin esimerkki (Mirja Arola, Raision kaupungin henkilöstöpalvelut)
10.00-12.00 Sähköpolkupyörien kokeilu kaupungintalon edustalla (Forsport)

Ilmoitathan, jos et pääsekään paikalle, jotta osaamme mitoittaa kaupungintalolla järjestettävän infon kahvitarjoilun oikein hävikin välttämiseksi.

Ilmoittautuminen päättyy 19.9. klo 22.00.

Ilmoittautuminen: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/5158adbc-8d86-49e…