23.9.2020 - 21.10.2020

StepApp-valmennus® uusperheille syys-lokakuussa

Kuva
Nainen on miehen reppuselässä, mies hymyilee.

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä
23.9.2020 - 21.10.2020
Aika
klo 17.30-19
Sijainti

Raision perheneuvola
Kirkkotie 10
21200 Raisio

Lisätietoja tapahtumapaikasta
2. kerroksen kokoustila
Järjestäjä
Stepping-hanke, Suomen Uusperheiden Liitto ry
Hinta

Tapahtuman kuvaus

Tapahtuman kuvausteksti

Kaipaatko tukea, tietoa ja vinkkejä toimivampaan uusperheeseen?

Parisuhteen solmut, vanhemmuuteen kohdistuvat odotukset ja lasten kasvatusasiat voivat haastaa uusperheessä elävän. Valmennuksessa uusperheiden aikuisista muodostuva max 14 henkilön valmennusryhmä kokoontuu kerran viikossa viiden viikon ajan. Valmennusta ohjaavat perhetyön ammattilaiset, joilla Suomen Uusperheiden Liiton (Stepping-hankkeen) StepApp-valmentajan pätevyys. Valmennusta ohjaavat työparina StepApp-valmentajat psykologi Saara Ahonen & sosiaalityöntekijä Katja Kurjenrauma. Huom! Tähän valmennukseen voivat ilmoittautua uusperheet, jotka asuvat Raision, Ruskon, Naantalin, Maskun, Mynämäen tai Nousiaisten alueella.

StepApp-valmennusta® suositellaan uuspareille, mutta valmennukseen voi tulla myös yksin. Valmennusten ajaksi on hyvä järjestää lapsille hoitopaikka, sillä valmennukseen ei voi osallistua lapsen kanssa. Valmennus ei sovellu pariskunnille, jotka ovat akuutissa kriisissä. Valmennuksen toimintaperiaatteena on kokemusten ja toimivien vinkkien jakaminen luottamuksellisessa ryhmässä. Valmennuksessa on käytössä koko perheelle suunnattu digitaalinen StepApp-sovellus, jonka myös perheen lapset ja nuoret saavat käyttöönsä. Sovellus sisältää tietoa uusperheellisyydestä ja eri ikäryhmille suunniteltuja, pelillisyyttä hyödyntäviä tehtäviä. Valmennus on maksuton ja sisältää kaiken tarvittavan materiaalin. Lisätietoja StepApp-valmennuksen rakenteesta ja sisällöistä voi lukea täältä.

Valmennuspaikkana on Raision perheneuvola (2krs.) osoitteessa Kirkkotie 10, Raisio. Tapaamiset järjestetään klo: 17.30-19. Päivämäärät: keskiviikkoisin 23.9., 30.9., 7.10., 14.10. ja 21.10.

Ilmoita itsesi ja kumppanisi valmennukseen alla olevasta linkistä. Lomakkeen täyttäminen kestää muutaman minuutin. (Mikäli puolisosi osallistuu valmennukseen myös, riittää, että vain toinen ilmoittautuu ja täyttää lomakkeen molempien puolesta.) Huom! Ryhmään mahtuu max. 14 henkilöä. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ryhmä on jo täynnä, ilmoitamme siitä Sinulle ja ehdotamme Sinulle muuta ryhmää.

Steppinghankkeen keskeisinä ydinkumppaneina Järvenpään ja Raision perhepalveluiden lisäksi ovat Opintokeskus Sivis ja Turun Yliopiston tutkimusryhmä Gamification of Health sekä hankkeen rahoittaja STEA.

Asiasanat

Luennot ja kurssit