21.4.2021 - 26.5.2021

StepApp-valmennus® uusperheille

Kuva
Pariskunta auringossa

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä
21.4.2021 - 26.5.2021
Aika
keskiviikkoisin klo 17.00-18.30
Sijainti

Raision perheneuvola, Kirkkotie 10
21200 Raisio

Järjestäjä
Suomen Uusperheiden Liitto & Raision perhepalvelut
Hinta

Tapahtuman kuvaus

Tapahtuman kuvausteksti

Kaipaatko tukea, tietoa ja vinkkejä toimivampaan uusperheeseen?
Parisuhteen solmut, vanhemmuuteen kohdistuvat odotukset ja lasten kasvatusasiat voivat haastaa uusperheessä elävän. Valmennuksessa uusperheiden aikuisista muodostuva, koronarajoituksista johtuen max. 8 henkilön valmennusryhmä kokoontuu kerran viikossa viiden viikon ajan. Valmennusta ohjaavat perhetyön ammattilaiset, joilla Suomen Uusperheiden Liiton Stepping-hankkeen StepApp-valmentajan pätevyys. Ohjaamassa toimivat työparina StepApp-valmentajat, psykiatrinen sairaanhoitaja ja seksuaaliterapeutti Tarja Salminen & sosionomi (YAMK) Minna Lehtinen.

Huom! Tähän valmennukseen voivat ilmoittautua uusperheet, jotka asuvat Raision, Ruskon, Naantalin, Maskun, Mynämäen tai Nousiaisten alueella.

StepApp-valmennus® pähkinänkuoressa
StepApp-valmennusta® suositellaan uuspareille, mutta valmennukseen voi tulla myös yksin. Valmennusten ajaksi on hyvä järjestää lapsille hoitopaikka, sillä valmennukseen ei voi osallistua lapsen kanssa. Valmennus ei sovellu pariskunnille, jotka ovat akuutissa kriisissä. Valmennuksen toimintaperiaatteena on kokemusten ja toimivien vinkkien jakaminen luottamuksellisessa ryhmässä. Valmennuksessa on käytössä koko perheelle suunnattu StepApp-mobiilisovellus, jonka myös perheen lapset ja nuoret saavat käyttöönsä. Sovellus sisältää tietoa uusperheellisyydestä ja eri ikäryhmille suunniteltuja, pelillisyyttä hyödyntäviä tehtäviä. Valmennus on maksuton ja sisältää kaiken tarvittavan materiaalin. Ilmoittautuminen päättyy 14.4.2021.

Asiasanat

Neuvonta ja ohjaus