20.1.2021 - 25.5.2021

Pinskukerho Instagram-livessä

Kuva
Lapsi ottaa kuvaa luonnosta.

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä
20.1.2021 - 25.5.2021
Aika
Tiistaisin klo 18.00
Sijainti

Instagram-livessä, Instagramtili on @raisionpinskut
21200 Raisio

Lisätietoja tapahtumapaikasta
Pinskukerho siirtyy toistaiseksi Instagram- liveen!
Pinskukerho siirtyy toistaiseksi Instagram-sivulle: @raisionpinskut, jossa lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus osallistua kerhon toimintaan kotoa käsin.
Järjestäjä
Raision Pioneerit ry
Ota yhteyttä
Taija Kainulainen
Yhteyshenkilön puhelinnumero
041 728 7911
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite
Hinta

Tapahtuman kuvaus

Tapahtuman kuvausteksti

Pinskukerho siirtyy toistaiseksi Instagram-liveen!
Raision Pinskut haluavat tarjota harrastustoimintaa myös poikkeusoloissa. Pinskukerho siirtyy toistaiseksi Instagram-sivulle: @raisionpinskut, jossa lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus osallistua kerhon toimintaan kotoa käsin.

Kerhon ohjelmassa on luvassa:
askartelua
kokkailua
ja luontotehtäviä

Kerhon ohjelma on viikoittain vaihtuvaa, ohjauksesta vastaavat tutut ohjaajat sekä apuohjaajat. Toimintatuokion sisältö on selkeää ja konkreettista tekemistä. Olemme pyrkineet suunnittelemaan ohjelman niin, että välineet löytyisivät kotoa.

Julkaisemme aina edeltävän viikon perjantaina Facebook-sivulla: Raision Pinskut ja Instagram-tilillä: @raisionpinskut seuraavaan viikon ohjelman ja tarvittavat välineet. Mikäli sinulla on kysyttävää tai yhteysongelmia, ota yhteyttä kerho-ohjaajaan puh. 041 728 7911.
Meille pinskuille on tärkeää, että lapset voivat harrastaa myös kotoa käsin. Haluamme tarjota arjen rutiinien vastapainona luovaa ja hauskaa toimintaa, joka tukee lasten omaehtoista tekemistä.

Lisätietoa: www.raisionpinskut.fi