Lastenneuvoloiden yhteystiedot ja ajanvaraus

Ensimmäinen vastaanottoaika tulee aina varata puhelimitse. Puhelinaika on ma-pe klo 12-13. Sähköisesti on mahdollista varata 1v, 2v ja 3v terveystarkastukset sekä puhelinaika omalle terveydenhoitajalle. Oman terveydenhoitajan löytää sivun lopussa olevasta listasta osoitteen perusteella. Varattuna ajankohtana terveydenhoitaja soittaa asiakkaalle. Sähköinen ajanvaraus löytyy täältä. Muihin neuvolan terveystarkastuksiin aika varataan edelleen puhelimitse.

Omaan terveydenhoitajaasi voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse. Sähköpostitse voi esimerkiksi peruuttaa vastaanottoajan. Terveystietoja sähköpostin välityksellä ei voida käsitellä.

Lastenneuvolasta ei kirjoiteta sairauslomatodistuksia. Mikäli työnantaja vaatii todistuksen lapsen sairaudesta johtuvasta poissaolosta, ota yhteys Raision terveysasemalle. Sairaan lapsen hoitamiseen tarvittavan todistuksen saa Raision terveysaseman sairaanhoitajalta ilman ajanvarausta arkipäivisin klo 10-11:30. Ruskon terveysasemalle tulee aina varata aika sairaanhoitajalle todistusta varten, puh 02 4343 150.

Raisiossa esikouluikäisten lasten terveystarkastukset tehdään alakouluissa. Kun huoltaja varaa kuusivuotiaalle lapselleen terveystarkastusta, hän voi olla yhteydessä suoraan tulevaan kouluterveydenhoitajaan tai oman neuvolan terveydenhoitajaan. Kuusivuotistarkastus on tarkoitus tehdä siinä alakoulussa, jossa lapsen on suunniteltu aloittavan koulutiensä.Tarkastuksessa jo käyneille ei tarvitse varata uutta aikaa. Ruskolla kuusivuotiaiden terveystarkastukset tehdään neuvolassa.

Kouluterveydenhoitajien yhteystiedot.

Lastenneuvolat Raisiossa

Keskustan lastenneuvola

Tornikatu 9, 21200 Raisio
Käynti ylätasanteelta, tasanteelle pääsy ramppia pitkin.

 • Vaisaari, Ihala, Siiri, Polusmäki, Kauri, Huhko, Peltotie ja Peltotien Turun puoleiset alueet, Varppeen alue
  Katri Vuorela-Hakkarainen

 • Maksla, Liljalaakso, Venhe, Kerttula (ei Tytöntie, ei Sylttyläntie), Kerrola, Krookila, Inkoinen, Sorolaisenmäki, Nuorikkala, Järämäki, Kuua, Upalingontie
  Anne Roininen

 • Monikulttuuriset perheet ja Metsäaron alue (ei Upalingontie)
  puh 044 797 1795

Kuloisten lastenneuvola

Keskitie 38, 21280  Raisio

 • Kuloinen (ei Peltotien Turun puoleinen alue), Kuninkoja, Mahittula
  Teija Sipilä

Paikkarin lastenneuvola

Kapponkatu 4, 21210 Raisio

Petäsmäen lastenneuvola

Hietatie 4, 21220 Raisio

 • Petäsmäki, Somersoja, Miekelä, Kokinvuori, Metsäsylttylä, Kerttulasta Tytöntie ja Sylttyläntie
  Teija Sipilä

Lastenneuvolat Ruskolla

Ruskon lastenneuvola

Ristimäentie 2, 21290 Rusko

Vahdon lastenneuvola

Jokitie 1, 21310 Vahto

 • puh 044 797 1934

Terveysneuvonnan esimiehet

Osastonhoitaja

Ylihoitaja

lateral-image-left

Asiasanat

Sosiaali- ja terveyspalvelut
Neuvolapalvelut