Mielenterveystiimin palveluihin lähetteellä

Mielenterveystiimin palveluihin hakeudutaan varaamalla aika lääkärille (pääsääntöisesti terveyskeskuslääkärille).

Lääkäri arvioi, onko päihde- ja mielenterveysyksikkö tarkoituksenmukaisin hoitopaikka, ja laatii sitten arvionsa perusteella lähetteen. Mielenterveyspalvelumme ovat tarkoitettu lievistä ja keskivaikeista mielenterveysongelmista kärsiville.

Koska mielenterveyspalveluihin on jonoa, tukee terveyskeskuslääkäri tarvittaessa odotusaikana ja aloittaa lääkityksen ja voi suositella sairauslomaa, mikäli siihen on tarvetta.

Päihde- ja mielenterveysyksikön osoite on Nallinkatu 3, 21200 Raisio,

  • Johtava psykologi Saila Peurasaari (saila.peurasaari(at)raisio.fi) toimii asiakastyön ohessa palveluyksikön johtajana.

Palvelusihteeri huolehtii mm. lähetteiden vastaanottamisesta, ajanvarauksista sekä yksikön talous- ja henkilöstöhallintoon liittyvistä toimistotehtävistä puh (02) 434 3001

  • Psykologit tekevät psykologisia tutkimuksia ja hoitotarpeen arvioita sekä terapia- ja kuntoutustyötä
  • Psykiatrinen sairaanhoitaja tekee arviointi-, hoito-, terapia- ja kuntoutustyötä.
  • Psykiatri työskentelee mielenterveyspalveluissa 2-3 päivää viikossa. Psykiatrin tehtäviin kuuluvat mm. lääkitykseen liittyvät asiat sekä tarvittaessa psykiatriset tutkimukset ja lausunnot.
Ask

Kysy neuvoa!

Askarruttaako sinua jokin päihde- tai mielenterveyteen liittyvä asia? Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä? Klikkaa oheista linkkiä ja jätä yhteydenotto-pyyntö tai kysymys asiasta, johon haluat saada meiltä vastauksen. Ota rohkeasti yhteyttä!

lateral-image-left