Koululaiset ja nuoret

Voit ottaa yhteyttä perheneuvolaan, jos olet huolissasi kouluikäisen lapsesi tai nuoren käytöksestä, kehityksestä tai mielialasta. Työskentelyä suunnitellaan aina yhdessä perheen kanssa.

Psykiatrinen sairaanhoitaja koulussa

Perheneuvolan psykiatriset sairaanhoitajat työskentelevät Raision kaupungin alakouluissa ja yläkoulussa. 

  • Heidi Salomaja (puh. 044 797 2314), alakoulut
  • Tarja Salminen (puh. 044 797 1494 tai yhteys Wilman kautta), Vaisaaren yläkoulu

Ryhmiä

  • Ihmeelliset vuodet -vanhemmuusryhmä 6-10-vuotiaiden lasten vanhemmille (käytännön taitoja vanhemmuuteen ja tukea omaan jaksamiseen). Ryhmä pyörii Raisiossa yleensä keväisin. Lisätietoja Turun yliopiston sivuilta.
  • Murkkufoorumi (vertaisryhmä murrosikäisten lasten vanhemmille)

Yhteydenotto

Voit soittaa perheneuvolaan milloin vain, puh. 040 559 2483. Perheneuvolan työntekijä soittaa sinulle takaisin mahdollisimman pian arkena klo 8-16 välillä. Voit puhelimitse kysyä neuvoa tilanteeseesi tai varata tapaamisajan.

Voit myös asioida nimettömästi perheneuvolan chatissa. Chat palvelee torstaisin klo 10-12. Voit käydä keskustelua perheneuvolan työntekijän kanssa esim. lapsen kasvuun ja kehitykseen, vanhemmuuteen, parisuhteeseen, erotilanteisiin tai uusperhekuvioihin liittyvissä asioissa yleisellä tasolla. Voit kysyä neuvoja, ohjausta tai palveluja. Chatissa ei voi varata tai perua aikoja eikä keskustella yksityiskohtaisista henkilökohtaisista asioista. Siirry chattiin.

Asiasanat

Lapsiperheet
Nuoret
Sosiaali- ja terveyspalvelut
Perheiden palvelut
Kasvatus- ja perheneuvonta
Sosiaalipalvelut