Kohtaamispaikka Olkkari

kukkia ja teksti äläkulje Olkkarisi ohi

Kohtaamispaikka Olkkari on raisiolaisille, ruskolaisille ja naantalilaisille suunnattu avoin kohtaamispaikka, joka sijoittuu ennaltaehkäiseviin sosiaalipalveluihin. Toiminnan tavoitteena on edistää kuntalaisten hyvinvointia tarjoamalla ohjausta ja neuvontaa arjenhallinnan tueksi. Työotteena on voimavara- ja ratkaisukeskeisyys.

Kohtaamispaikka Olkkariin voi tulla ilman ajanvarausta, lähetettä tai asiakkuutta. Psykososiaalista keskusteluapua on tarjolla elämän pienissä ja suuremmissa murheissa. Yhteistyötä tehdään eri viranomaistahojen, oppilaitosten sekä kolmannen sektorin kanssa. Asiakkaita opastetaan tietokoneen, puhelimen ja muiden älylaitteiden hallinnassa. Asiakastietokoneet ovat kävijöiden vapaassa käytössä ja skannaus/kopiointi sekä tulostus onnistuvat.

Kohtaamispaikka Olkkariin voi poiketa kahville, lukemaan päivän lehtiä ja tapaamaan muita ihmisiä. Olkkarissa järjestetään tapahtumia, avoimia luentoja, teemapäiviä, ryhmä- ja vapaa-ajan toimintaa sekä kuukausittain vaihtuvia taidenäyttelyitä. Olkkarin palvelut ja toiminta ovat maksuttomia. Olkkarissa on huomioitu esteettömyys.

Olkkarin erityispalvelut

Digiohjaus

Olkkarissa on tarjolla digiohjausta ti–pe klo 10.15–14.

Olkkarin Monineuvo - monikielinen ohjaus ja neuvonta

Arabiankielinen neuvonta maanantaisin klo 10–12, kurdinkielinen neuvonta perjantaisin klo 11–13. Suomen-, venäjän- ja englanninkielinen neuvonta maanantaisin klo 12–14, tiistaisin klo 10–13 ja perjantaisin klo 9–14.

Neuvonta-aikana saa palvelua paikan päällä. Lisäksi neuvojat tavoittaa päivystysaikana numerosta 040 487 9936. Neuvojille voi varata ajan soittamalla päivystysaikana tai olemalla yhteydessä hankkeen koordinaattoriin puhelimitse 040 352 9714.

Arvot

Teemme aikuisväestöön keskitettyä ennakoivaa työtä, joka perustuu kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja positiivisen mielenterveyden tukemiseen. Toimimme asiakaslähtöisesti ja luottamuksellisesti. Yhdenvertaisuus, osallisuus ja oikeudenmukaisuus ovat arvopohjamme kulmakiviä. Teemme työtä sen eteen, että kuntalaiset voisivat voimaantua ja valtaistua omassa arjessaan.

Kohtaamispaikka Olkkarin aukioloajat

Olkkari on avoinna ma–ti klo 9–15, ke 9–13, to 10–14 ja pe 9–14.

Olkkarin asiakasohjaajat tavoittaa arkisin klo 9–15 puhelimitse nro 040 575 9560.

Aikuisten sosiaalipalvelut info nro 044 797 2188

Tule rohkeasti käymään!

Olkkarin tapahtumat tapahtumakalenterissa

Kohtaamispaikka Olkkari
Aukioloajat
ma-ti 9-15
ke 9-13
to 10-14
pe 9-14
Puhelinnumero
Palvelupiste (myös ikäihmisten asioissa)
Ikäihmisten maakunnallinen palvelunumero kello 9-15
Käyntiosoite

Raisiontori 6
21200 Raisio

Postiosoite

Raisiontori 6
21200 Raisio

Lisätiedot

Olkkari sijaitsee 1. kerroksessa (Tasalan apteekin vieressä)

Olkkari, sohva, tauluja ja viherkasveja

Olkkarin asiakaspalaute

Asiakaspalautteen tarkoituksena on kehittää toimintaamme. Voit vastata kyselyyn sähköisesti. Kiitämme palautteesta!

lateral-image-left

Asiasanat

Sosiaali- ja terveyspalvelut
Sosiaalipalvelujen neuvonta- ja ohjauspalvelut
Sosiaalipalvelujen oheis- ja tukipalvelut