Arkeen Voimaa -kurssit

Sukat kuivumassa narulla.

Raisiossa järjestetään Arkeen Voimaa -kursseja henkilöille, joilla on esimerkiksi omasta tai läheisten pitkäaikaissairaudesta, pitkäaikaistyöttömyydestä tai yksinäisyydestä johtuvia haasteita selviytyä arjessaan. Arkeen Voimaa -ryhmässä pyritään pienillä muutoksilla kohti sujuvampaa arkea ja autetaan osallistujia etsimään ratkaisuja arjen haasteisiin.

Arkeen voimaa -ryhmät kokoontuvat kuusi kertaa viikon välein, aina samaan aikaan 2,5 tuntia kerrallaan. 

Ryhmään ei tarvita lähetettä. Ryhmä tarjoaa tukea, tietoa ja työkaluja erilaisten oireiden ja arjen hallintaan. Kurssi on osallistujalle maksuton.

Seuraava ryhmä alkaa torstaina 25.8. Ryhmä kokoontuu kaupungintalolla kuuden viikon ajan viikon välein torstai-iltapäivisin klo 13-15.30. Ilmoittautumiset: Helena Jokela, 040 559 5447 tai helena.jokela@raisio.fi

Arkeen Voimaa oheislukemistoa/käsikirjaa on myynnissä Olkkarissa ja Raision kirjaston yhteispalvelupisteessä omakustannushintaan 20 €/kpl.

Lue lisää toimintamallista Arkeen Voimaa -sivustolla.

Turun kaupunki ja Arkeen Voimaa tarjoavat keväällä 2022 maksuttomia verkkoluentoja useista hyvinvoinnin teemoista. Luennot on suunnattu erityisesti yli 65-vuotiaille kuntalaisille. Myös raisiolaiset voivat osallistua luennoille. Turun Arkeen voimaa -hyvinvointiluennot (pdf).

Asiasanat

Sosiaali- ja terveyspalvelut