Arkeen Voimaa -kurssit

Sukat kuivumassa narulla.

Raisiossa järjestetään Arkeen Voimaa -kursseja henkilöille, joilla on esimerkiksi pitkäaikaistyöttömyydestä, yksinäisyydestä, oman tai läheisen pitkäaikaissairaudesta johtuvia haasteita selviytyä arjessaan. Arkeen Voimaa -ryhmässä pyritään pienillä muutoksilla kohti sujuvampaa arkea ja autetaan osallistujia etsimään ratkaisuja arjen haasteisiin.

Arkeen Voimaa -ryhmät kokoontuvat kuusi kertaa viikon välein, aina samaan aikaan 2,5 tuntia kerrallaan. Ryhmät järjestetään Raision kaupungintalossa osoitteessa Nallinkatu 2.

Ryhmään ei tarvita lähetettä. Ryhmä tarjoaa tukea, tietoa ja työkaluja erilaisten oireiden ja arjen hallintaan. Kurssi on osallistujalle maksuton ja siihen sisältyy maksuton kahvitarjoilu.

Kevään Arkeen Voimaa -ryhmä alkaa tiistaina 28.3.2023. Ilmoittautumisia otetaan vastaan: yhdyshenkilö Helena Jokela puh. 040 559 5447 tai helena.jokela@varha.fi.

Ryhmässä käytetään oheislukemistona Arkeen Voimaa – pienin muutoksin kohti sujuvampaa arkea – kirjaa. Kirjassa käsitellään itsehoitotaitoja sekä keinoja oman hyvinvoinnin lisäämiseen ja itselle sopivien tavoitteiden asettamiseen. Kirjan saa lainaksi ryhmän ajaksi. Käsikirjaa on myös myynnissä Raision kirjaston palvelupisteessä omakustannushintaan 15 €/kpl.

Lue lisää toimintamallista Arkeen Voimaa -sivustolla.

Arkeen Voimaa sosiaalisessa mediassa:

Arkeen voimaa logo

Asiasanat

Sosiaali- ja terveyspalvelut