Tarjouskilpailu Krookilan kotiseutukeskuksen kahviotilasta

Kuulutukset
Raision kaupungin vapaa-aikalautakunta julistaa tarjouskilpailun Krookilan kotiseutukeskuksen kahviotilasta. Tarjousten jättöaika päättyy 31.1.2021.

Krookilan kotiseutukeskuksen tiloissa on toiminut virkeä lounasravintola, jossa käy paljon esimerkiksi telakan että lähiseudun teollisuuden henkilökuntaa että alueen historiasta viehättyneitä kävijöitä.  Lounastajia on keskimäärin noin 60–80 henkeä / päivä, yksityistilaisuuksia keskimäärin 2–3 / kuukausi. Tila taipuu erinomaisesti myös kahviotoimintaan ja erilaisten juhlien, kokouksien ja tilaisuuksien järjestämiseen niin yksityisten kuin yritystenkin tarpeisiin. Tila vapautuu 31.3.2021.

Krookilan kotiseutukeskus toimii osittain 1800-luvulla rakennetussa Krookilan talon pihapiirissä, joskin tilan historia vie aina 1400-luvulle asti. Alueella on paitsi tilan päärakennus, joka toimii ravintolatilana, myös vuokrattava savusauna sekä perhejuhlien ja tanssien pitopaikka makasiini. Kesäisin alueella toimii myös Raision kesäteatteri.

Päärakennuksessa on yhteensä noin 155 m² ja makasiinissa 209,5 m² (makasiini kesäaikaan käytössä oleva tila). Savusauna ei kuulu vuokrasopimukseen.

Tiloihin voi tutustua Krookilan kotiseutukahvilan aukioloaikoina ma–pe 10.30–14. Voit myös ottaa yhteyttä Krookilan toimintojen osalta kirjasto- ja kulttuuritoimenjohtaja Tiina Saloon, puh. 040 758 0130 tiina.salo@raisio.fi tai yritystoiminnan osalta elinvoimapäällikkö Samu Mattilaan, puh. 040 183 9830 samu.mattila@raisio.fi.

Krookilan kotiseutukahvilan vuokraustarjoukset tulee jättää viimeistään 31.1.2021 mennessä sähköisesti osoitteeseen sivistys@raisio.fi. Vapaamuotoisesta tarjouksesta tulee käydä ilmi kuukausivuokran suuruus ja ehdotettu toimintakonsepti sekä koska yrittäjä olisi valmis aloittamaan toimintansa.

Lähde mukaan kehittämään Krookilan toimintaympäristöä entistä vilkkaammaksi kohtaamispaikaksi!

Muokattu viimeksi
17.12.2020 14:47

Asiasanat

Yrittäjät
Kulttuuri ja vapaa-aika
Työ ja yrittäminen