Lasten ja nuorten teatteri

Poika kurkistaa esiripun takaa.

Lasten ja nuorten teatterikursseja järjestetään lukuvuonna 2018 - 2019 Raisiossa, Maskussa, Ruskolla ja Nousiaisissa. Teatterikurssien kuvaukset ja ilmoittautumisohjeet löytyvät opetusohjelmasta. 

Lasten teatteri (yli 8 v) 
Maskutalo, Masku 

Lasten teatteri, alkeet (yli 8 v) 
Lasten teatteri, edenneet (yli 9 v) 

Merttelän koulu, Rusko 

Teatteri-ilmaisu lapsille (7-12 v) 
Nuorten näytelmäkerho (13-20 v) 

Työväentalo, Nousiainen 

Raision teatteriryhmät 

Lukuvuonna 2018 - 2019 Raisiossa toimii viisi lasten ja nuorten teatteriryhmää: Alkeet, Edenneet 1 ja 2 sekä Jatkoryhmät 1 ja 2 (yli 13 v.). Raision lasten ja nuorten teatteriryhmät harjoittelevat Raision lukiossa. 

Ryhmiin ilmoittautuvien lasten on oltava vähintään 8-vuotiaita. 

Uudet oppilaat ilmoittautuvat sähköisesti erikseen ilmoitettavana aikana. Jatkavat oppilaat ilmoittautuvat internetissä tai palauttamalla kevätkaudella jaetun ilmoittautumislomakkeen opiston toimistoon. 

Vapaita paikkoja voi tiedustella opiston toimistosta koko lukuvuoden ajan. 

Kurssimaksut ja peruutukset 

Kurssikohtaiset maksut ilmoitetaan opetusohjelmassa. Ilmoittautuminen teatteriryhmään on sitova. Kaikissa teatteriryhmissä opiskelevilta peritään materiaalimaksu. 

Mahdolliset peruutukset opiston toimistoon 7 päivää ennen opetuksen alkamista, viikon sisällä opetuksen alkamisesta tehdystä peruutuksesta peritään 20 €:n suuruiset käsittelykulut ja sen jälkeen koko lukukausimaksu. 

Ilmoittautuminen koskee myös kevätlukukautta. Kevätlukukauden voi peruuttaa maksutta ottamalla yhteyttä opiston toimistoon ennen opetuksen alkamista. 

Oppitunneilta pois jääminen tai opettajalle tehty ilmoitus eivät riitä peruutukseksi.

narrow
narrow