Kurssimaksut ja palautukset

Säästöpossu ja kolikoita.

Raisio-opiston kurssimaksujen palautukset

Raisio-opiston kevätkauden lähiopetus keskeytyi 14.3.2020 koronavirustilanteen vuoksi. Osa kursseista jatkui etäopetuksena, ja osa kursseista keskeytyi.

Raisio-opisto palauttaa kevätkauden kurssimaksuja sellaisista kursseista, joissa

kevätkaudella peruuntuneiden kurssikertojen perusteella lasketun palautettavan kurssimaksun määrä ylittää 20 €/kurssilainen/kurssi.

Kurssimaksun palautusta varten ei tarvitse olla yhteydessä opistoon. Raisio-opisto ottaa yhteyttä niihin asiakkaisiin, jotka saavat kurssimaksustaan palautusta.
 

Kurssimaksut

Kurssimaksu laskutetaan ilmoittautumisen perusteella, mikäli peruutuksesta ei ole ilmoitettu opiston toimistoon määräajassa (ks. Peruutukset). Kurssipaikka on henkilökohtainen.

Mikäli aloitat koko lukuvuoden kestävän kurssin vasta kevätkaudella, kurssimaksua alennetaan vastaavasti.

Maksettua kurssimaksua ei palauteta eikä käyttämättömiä kurssikertoja hyvitetä. Yhden opetuskerran peruuntuminen ei oikeuta kurssimaksun alennukseen tai korvaavaan kertaan koko lukuvuoden kestävällä kurssilla.

Oppikirjat, materiaalit yms. eivät sisälly kurssimaksuihin.

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Kuvataidekoulun kurssimaksut

Raision lasten ja nuorten kuvataidekoulun lukukausimaksu on 57 € (114 €/lukuvuosi), sisaralennus on 10 €.

Opintosetelialennus erityisryhmille

Opetushallitus on myöntänyt Raisio-opistolle avustusta erityisryhmille järjestettävään opintotoimintaan. Opintoseteliavustusta voivat käyttää maahanmuuttajat, työttömät, seniorit, eläkkeellä olevat ja oppimisvaikeuksia kokevat.