Alakoulujen yhteiset harrastus- ja kerhotoiminnat

Ilmoittautuminen on päättynyt, muokkaamme sivustolle tulevan kauden toimintaa!

Huomioithan että, alakoulujen yhteisten kerhojen toiminta tapahtuu yhdessä tietyssä toimipisteessä eikä välttämättä juuri oman lapsesi koululla. Tästä syystä tarjoamme kuljetus mahdollisuuden Kaanaan, Konsan, Krookilan, Kuloisten ja Tikanmaan koulun 1-3 luokkien oppilaille koululta harrastuspaikalle. Muista ilmoittautumisen yhteydessä mainita tarvitsetko kuljetusta.

Maanantaisin

Arkeologia-kerho klo 14.30-16.00

Kerho on suunnattu luokille 5-6.

Mitä oli ennen historiaa, miten historiaa edeltävästä ajasta saadaan tietoa ja mitä käytettävissä oleva aineisto voi tuosta ajasta kertoa. Tämä selviää Raision museo Harkon arkeologia -kerhossa. Kerhossa tutustutaan esihistoriaan ja arkeologiseen aineistoon tekemällä pieni esihistoriaa esittelevä näyttely.

Kerho kokoontuu kerran viikossa Raision kaupungintalolla klo 14.30-16.00. Ohjaajana Jari Näränen.

Keskiviikkoisin

Uintikerho klo 14.30-15.30

Kerho on suunnattu luokille 3-6.

Haluatko oppia uimaa ja sukeltamaan paremmin? Tervetuloa uimakerhoon, jossa sekä kehitetään uimataito, että pelataan ja leikitään vedessä. Uimataitovaatimus 25 metriä isossa altaassa.

Uintikerho klo 15.30-16.30

Kerho on suunnattu luokille 3-6.

Haluatko oppia vapaa-, selkä- ja rintauintia? Entäpä hyppäämään pää edellä tai tekemään volttikäännöstä? Tervetuloa uimakerhoon, jossa harjoitellaan paljon erilaisia vedessä olemisen taitoja. Uimataitovaatimus: 100m isossa altaassa.

Keskiviikkoisin

Jäätävä liikuntakerho klo 14-15

Kerho on suunnattu luokille 1-4.

Jäällä leikitään sekä pelataan jääkiekkoa ja ringetteä. Mukaan tarvitset vähintään luistimet, ristikollisen kypärän ja jäähalliin sopivat vaatteet. Muut varusteet ja suojat ovat suositeltavia. Lapsen tulee osata liikkua jäällä jo itsenäisesti. Kokoontuminen klo 14 pukuhuone 4. Ohjaajana toimii RNK.

Perjantaisin

Puhallinkaruselli Friisilän koulussa klo 13.30-14.30

Kerho on suunnattu luokille 1-3.

Karusellissa oppilas pääsee kokeilemaan sekä puhaltimia, mm. huilu, klarinetti, saksofoni, että vaskipuhaltimia kuten trumpettia. Tervetuloa mukaan iloisen ja kehittävän harrastuksen pariin. Ohjaajana toimivat musiikkipedagogit Marika Järvi, Päivi Sjöberg ja Timo Lahti, Raision nuorisosoittokunnan opettajat.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Ota rohkeasti yhteyttä liikuntasuunnittelijaan ja kysy lisää.
Mari Ruohonen, mari.ruohonen@raisio.fi, 0405366024