Mene sisältöön

 

Toimintopainikkeet

Tekstiversio

Sisällysluettelo

Kuutamomelonta

21.7.2018 18.00 - 22.7.2018 00.00

Tapahtumapaikka

Raisionjoki, osoite: Haunistentie, 21280 Raisio

Tapahtuman kuvaus

Avoin tapahtuma tarjoaa elämyksiä koko perheelle! Kuutamomelonta järjestetään Raisiojoella, Jertansillan kupeessa 21.7.2018 klo 19- 24.00. Tapahtuma on päihteetön ja järjestetään säävarauksella.

Miltä näyttää Raisionjoki kuutamon loisteessa? Koe ainutlaatuinen joki kajakista käsin lyhtyjen valossa. Raisionjoki on yksi kaupungin helmistä. Kuutamomelonnan tavoitteena on järjestää elämyksellistä toimintaa luonnon helmassa. Kajakista käsin joen ja oman kotikaupunkinsa voi kokea aivan uudella tavalla. Joella korostuu Suomen kaunis, koskematon ja ainutlaatuinen luonto ja ympäristö.

Melontaharrastus ja lajin kokeilu sopii kaikenikäisille. Melontaharrastukseen tutustuminen on helppoa ja turvallista ohjatussa ympäristössä. Raisionjoki on myös oiva paikkana lajia ensikertaa kokeilevalle osallistua. Joki on tyyni, matkat ovat maltillisia, apua ja ohjeet lajin hallitsemiselle löytyy läheltä. Melontaharrastus on hyvin rentouttavaa, Raisionjoen vihreä luonto tekee kokemuksesta varmasti ainutkertaisen, liikkuminen luonnossa vesiltä käsin, epätavalliseen aikaan on jo itsessään kokemus lajia harrastavillekin.

TAPAHTUMAINFOA

Melontakalusto on käytössä koko tapahtuman ajan klo 18.-24.00. Sinulle ja ryhmällesi pyritään löytämään paras mahdollinen kulkupeli, tapahtumassa käytössä ovat kajakit, kanootit sekä soutuveneet. Emme ota varauksia, tai ilmoittautumisia vastaan etukäteen. Melontakalustoa on kuitenkin rajallinen määrä, joten saapumisen yhteydessä varauksia tehdään tarvittaessa paikan päällä.

Saavutteko paikalle jo alkuillasta? Pakkaa mukaan omat piknik-eväät sekä viltti ja nauti herkuista luonnon helmassa.

HINNASTO

Kuutamomelonnan hinnasto: aikuiset 10 euroa, lapset 5 euroa, alle 7-vuotiaat lapset maksutta! Hinnat sisältävät: melontavälineet, pelastusliivit ja kaksi tuntia melonta-aikaa joella. Varaathan käteistä mukaan, ei korttimaksu mahdollisuutta!

SIJAINTI

Melontapiste sijaitsee Haunistentien ja Jertantien risteyksessä, Haunistentien puolella, Jertansillan kupeessa (kartta löytyy osoitteesta: www.raisionpinskut.fi)

Kannustamme osallistujia saapumaan pyörällä tai julkisella liikenteellä paikalle. Mikäli saavut autolla toivomme että huomiot alueen rajallisen parkkitilan.

Tapahtuman järjestää Raision Pinskut. Leader Varsin Hyvä toimii tapahtumahankkeen rahoittajana.

Lipun hinta

5-10 euroa

Linkki tapahtuman sivulle

https://www.raisionpinskut.fi/kuutamomelonta2

Järjestäjä

Raision Pinskut

Järjestäjän yhteyshenkilö

Sanni Karlström  

Anna palautetta sivusta

Olet antamassa palautetta sivusta "Kuutamomelonta".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona. (Pakollinen tieto)