Mene sisältöön

 

Toimintopainikkeet

Tekstiversio

Sisällysluettelo

15.12.2015

Valo-valmennus


Mitä?

Ohjattua oppimista työtä tekemällä tavoitteena näyttötutkinto. Useammasta näyttötutkinnosta voi muodostua perus- tai ammattitutkinto, esim. kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinto.
Valo-valmennuksessa valmentaja tukee työssä (työkokeilussa tai kuntouttavassa työtoiminnassa) oppimista niin, että valmentautuja pystyy suorittamaan ammatillisia näyttötutkintoja. Tukemisen tavat riippuvat henkilökohtaisesta tuen tarpeesta. Esim. valmentaja tulee työpaikkaan valmennettavan kanssa tarpeen mukaan. Valmentaja hoitaa yhteistyön näyttötutkinnon vastaanottavan oppilaitoksen kanssa.

Euroopan sosiaalirahasto (ESR) rahoittaa hanketta, jota isännöi Varsinais-Suomen Sininauha ry. Hanke jatkuu maaliskuulle 2018.

Milloin?

Kun työllistymismahdollisuudet ovat jostain syystä heikentyneet, esim. opinnot keskeytyneet, elämäntilanteessa muutoksia, työpaikat kadonneet, terveydentilassa muutoksia, jne ja työttömyys on jatkunut jo pidempään.

Missä?

Valmennus sekä oppiminen tapahtuu aidoissa työympäristöissä. Työympäristöinä toimivat Raision kaupungin työpajat sekä mm.  Hulvelan palvelukeskus, Kotikulta, kaupungin Perhepalvelut sekä muita kaupungin yksiköitä. Valmennus voi tapahtua myös yhdistyksissä tai alan yrityksissä

Kenelle?

Pitkään työttömänä olleille raisiolaisille tai ruskolaisille.

|

Euroopan unioniVipuvoimaa EU:lta
Anna palautetta sivusta

Olet antamassa palautetta sivusta "Valo-valmennus".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona. (Pakollinen tieto)