Mene sisältöön

 

Toimintopainikkeet

Tekstiversio

Sisällysluettelo

14.03.2017

Käytännön taitoja vanhemmuuteen: Ihmeelliset vuodet -vanhemmuusryhmä alkaa syksyllä


Oletko huolissasi lapsesi tottelemattomuudesta, kiukkukohtauksista, itsehillinnän puutteesta tai sosiaalisten suhteiden vaikeudesta? Menetätkö helposti malttisi lapsen kanssa? Onko arki raskasta ja ilo kateissa?

Ihmeelliset vuodet -vanhemmuusryhmä on tarkoitettu 6-12-vuotiaiden lasten vanhemmille. Ryhmä tarjoaa käytännöllisiä taitoja vanhemmuuteen ja tukea omaan jaksamiseen. Ryhmä on tehokas keino vähentää lasten uhmakkuutta ja käyttäytymispulmia sekä lisätä lasten pärjäämistä kotona, päiväkodissa, koulussa ja kaverisuhteissa. Ihmeelliset vuodet -ohjelma perustuu tieteelliseen tutkimukseen ja sen on todettu edistävän merkittävästi lasten ja vanhempien hyvinvointia.

Raision perhepalvelut järjestää Ihmeelliset vuodet-vanhemmuusryhmän syksyllä 2017. Ryhmä kokoontuu 13.9-5.12 välisenä aikana yhteensä 13 kertaa. Tapaamiset ovat keskiviikkoisin klo 14.00-16.15, paitsi 17.10. ja 5.12. tapaamiset ovat poikkeuksellisesti tiistaina. Ryhmään osallistuminen on maksutonta ja ryhmässä tarjotaan välipala. Ryhmän kokoontumispaikka on Raision perheneuvola. Lisätietoja ryhmän ohjaajilta.

Anna palautetta sivusta

Olet antamassa palautetta sivusta "Käytännön taitoja vanhemmuuteen: Ihmeelliset vuodet -vanhemmuusryhmä alkaa syksyllä".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona. (Pakollinen tieto)