Mene sisältöön

 

Toimintopainikkeet

Tekstiversio

Sisällysluettelo

29.06.2018

Käytännön taitoja vanhemmuuteen: Ihmeelliset vuodet -vanhemmuusryhmä alkaa syksyllä


Oletko huolissasi lapsesi tottelemattomuudesta, kiukkukohtauksista, itsehillinnän puutteesta, kaverisuhteiden vaikeudesta? Menetätkö helposti malttisi lapsen kanssa? Onko arki raskasta ja ilo kateissa?

Ihmeelliset vuodet -vanhemmuusryhmä tarjoaa käytännöllisiä taitoja vanhemmuuteen ja tukea omaan jaksamiseen. Ryhmä on tehokas keino vähentää lasten uhmakkuutta ja käyttäytymispulmia sekä lisätä lasten pärjäämistä kotona, päiväkodissa, koulussa ja kaverisuhteissa. Ihmeelliset vuodet -ohjelma perustuu tieteelliseen tutkimukseen ja sen on todettu edistävän merkittävästi lasten ja vanhempien hyvinvointia.

Raision perhepalvelut järjestää syksyllä 2018 Ihmeelliset vuodet–vanhemmuusryhmän 6–10 -vuotiaiden lasten vanhemmille. Ryhmä alkaa tiistaina 4.9.2018 klo 14.00-16.15 ja kokoontuu viikoittain yhteensä 13 kertaa. Ryhmä on vanhemmille maksuton ja siellä tarjoillaan välipala. Ryhmään mahtuu noin 12 vanhempaa. Ryhmän kokoontumispaikkana on Raision perheneuvola.

Anna palautetta sivusta

Olet antamassa palautetta sivusta "Käytännön taitoja vanhemmuuteen: Ihmeelliset vuodet -vanhemmuusryhmä alkaa syksyllä".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona. (Pakollinen tieto)