Mene sisältöön

 

Toimintopainikkeet

Tekstiversio

Sisällysluettelo

Varhaiskasvatus (päivähoito)

Varhaiskasvatuksen sivulta pääset tutustumaan raisiolaisen varhaiskasvatuksen vaihtoehtoihin, maksuihin ja tukiin. Voit täyttää sähköisesti päivähoitohakemuksen tai tulostaa sen lomakkeena.

Raision varhaiskasvatus tarjoaa 0-6-vuotiaille lapsille hoitoa, varhaiskasvatusta ja opetusta sekä kuusivuotiaille perusopetuslain mukaista esiopetusta. Varhaiskasvatuspalvelut perustuvat lakiin ja asetukseen. Oikeus varhaiskasvatukseen alkaa vanhempainrahakauden päättyessä ja loppuu lapsen siirtyessä kouluun.

Jokaisella lapsella on oikeus saada varhaiskasvatusta 20 tuntia viikossa. Kokopäiväiseen varhaiskasvatukseen on oikeus lapsella, jonka vanhemmat tai muut huoltajat työskentelevät kokoaikaisesti tai opiskelevat päätoimisesti. Lisäksi lapsella on tarpeen mukaan oikeus 20 tuntia laajempaan varhaiskasvatukseen.

Varhaiskasvatusta järjestetään koko- ja osapäivähoitona päiväkodeissa. Perhepäivähoidossa pääsääntöisesti vain kokopäivähoitoa. Ilta- ja yöhoitoa tarvitseville perheille palvelua on tarjolla Leijapuiston päiväkodissa.

Päivähoitotoimisto sijaitsee Raision vanhimmassa kerrostalossa Villiviinissä kaupungintalon läheisyydessä, Nallinkatu 3 21200 Raisio.

Raision varhaiskasvatussuunnitelman kommentointi 12.5.2017 asti

Uusi varhaiskasvatussuunnitelma tulee voimaan 1.8.2017. Vastaa ja vaikuta Raision paikallisen suunnitelman tekoon. Suunnitelma on luonnos ja siihen voi tulla vielä muutoksia kommentointiajan jälkeen. Suunnitelmassa mustalla on valtakunnalliset perusteet ja vihreä on Raision paikallisen suunnitelman tekstiä, johon toivotaan kommentteja. Kyselyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kaksi Ulpukan perhepakettia.

linkki kyselyyn
Anna palautetta sivusta

Olet antamassa palautetta sivusta "Varhaiskasvatus (päivähoito)".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona. (Pakollinen tieto)