Mene sisältöön

 

Toimintopainikkeet

Tekstiversio

Sisällysluettelo

Palveluseteli

Päivähoidon tulosalueella on käytössä tulosidonnainen palveluseteli.

Palvelusetelillä tuetaan perhettä yksityiseltä palveluntuottajalta hankittujen päivähoitopalvelujen maksamisessa. Palveluseteli koskee päiväkotihoitoa.

Palvelusetelin arvo on euromäärä, joka saadaan kun palvelusetelin enimmäisarvosta ("kattohinnasta") vähennetään lapsen hoitomaksu, joka määräytyy perheen tulojen ja perheen koon mukaan.

Yksityisen päivähoidon palvelusetelin enimmäisarvot ovat seuraavat:

- päiväkotipaikka alle 3-vuotias 1247,26 €/kk
- kokopäivä 20-35tuntia/viikko 1060,17
- osa-aikainen varhaiskasvatus  20tuntia/viikko 673,52 €/kk

- päiväkoti yli 3-vuotias 826 €/kk
- kokopäivä 20-35tuntia/viikko702,10
- osa-aikainen varhaiskasvatus  20tuntia/viikko 446,04 
- esiopetusta täydentävä päivähoitopaikka 446,04 €/kk

Seuraavasta linkistä teillä on mahdollista verrata yksityisten hintoja.

hintavertailu

Sivistyslautakunta vahvistaa uudet enimmäisarvot parillisen vuoden keväällä 30.4 mennessä. Uudet enimmäisarvot tulevat käyttöön uuden toimintakauden alusta elokuun 1. päivä.

Raision sivistyslautakunta hyväksyy yksityiset päivähoidon palveluntuottajat, joiden päivähoitopalvelujen maksamiseen perhe voi käyttää hakemuksesta myönnettyä palveluseteliä.

Palveluseteli voidaan myöntää vain päivähoito-oikeuden piirissä olevien lasten päivähoidon korvaamiseen. Päivähoidon palveluseteli on lapsikohtainen. Lapsen hoidon järjestämiseen ei voi samanaikaisesti saada yksityisen hoidon tukea eikä kotihoidon tukea.

Palvelusetelihakemus jätetään päivähoitotoimistoon sähköpostilla 4 kuukautta ennen hoidontarvetta ja työllistämisestä tai opiskelusta johtuen 2 viikkoa ennen sen alkua. Perhe ja palveluntuottaja tekevät päivähoidon palvelusetelin palvelusopimuksen. Palveluntuottaja toimittaa palvelusopimuksen liitteen kuntaan.

Lisätietoja:

palvelusihteeri Maarit Seppänen 044 797 1587 tai päiväkodinjohtaja Satu Ojala 044 797 1050 sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi(at)raisio.fi

Anna palautetta sivusta

Olet antamassa palautetta sivusta "Palveluseteli".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona. (Pakollinen tieto)