Mene sisältöön

 

Toimintopainikkeet

Tekstiversio

Sisällysluettelo

Peruutukset

Ilmoittautuessasi sitouduit maksamaan kurssimaksun.

Voit peruuttaa ilmoittautumisesi maksutta, mikäli kurssin alkamiseen on vähintään seitsemän (7) päivää. Mikäli peruutat myöhemmin, mutta viimeistään viikon kuluessa kurssin alkamisesta, opisto perii 20 euron käsittelymaksun.

Lyhytkursseista (alle kuukausi/10 kokoontumiskertaa) laskutetaan koko kurssimaksu, mikäli peruutusta ei ole tehty kurssin alkamispäivää edeltävään arkipäivään klo 16 mennessä.

Tämän jälkeen tehtyjä peruutuksia ei huomioida laskutuksessa, vaan koko kurssimaksu peritään.

Ilmoita mahdolliset peruutukset aina opiston toimistoon puhelimitse, sähköpostitse tai kirjeitse. Sähköpostitse tehtyihin peruutuksiin lähetämme sinulle vastausviestin varmistukseksi peruutuksen perilletulosta.

Määräaikana voit peruuttaa ilmoittautumisesi myös internetin kautta, ota talteen varausnumerosi ilmoittautuessa.

Peruutuksen ilmoittaminen opettajalle ei riitä. Pelkkä poissaolo oppitunneilta ei myöskään riitä peruutukseksi; poissaolon syy voi olla muukin kuin keskeyttäminen. 

Myös lasten ja nuorten kuvataidekoulun ja teatteriryhmien peruutukset ilmoitetaan aina toimistoon, samoin säännöin kuin yllä. Vaikka näissä ryhmissä kurssimaksu laskutetaan lukukausittain, ilmoittaudutaan syksyllä koko lukuvuodeksi. Mikäli lapsi tai nuori ei jatka ryhmässään kevätlukukaudella, on siitä ilmoitettava toimistoon ennen kevätkauden opetuksen alkua.

Anna palautetta sivusta

Olet antamassa palautetta sivusta "Peruutukset".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona. (Pakollinen tieto)