Mene sisältöön

 

Toimintopainikkeet

Tekstiversio

Sisällysluettelo

Kuvataidekoulu

raision lasten ja nuorten kuvataidekoulu

Kuvataidekoulu järjestää 7-18 -vuotiaille lapsille ja nuorille tarkoitettua tavoitteellista, tasolta toiselle etenevää kuvataiteen perusopetusta. Yleisen oppimäärän tavoitteena on oppimisen ilon, opiskelumotivaation ja luovan ajattelun edistäminen. Opinnot tarjoavat mahdollisuuksia taiteen tekemiseen, kokemiseen ja taiteesta nauttimiseen. Tunneilla tehdään itse, kokeillaan materiaaleja ja harjoitellaan niiden käyttöä, opitaan kuvan tekemistä, tutkitaan kuvia, median ilmiötä ja ympäristön visuaalisuutta.

Kuvataidekoulussa opiskelua ohjaa Opetushallituksen taiteen perusopetuksen opetussuunnitelman perusteisiin pohjautuva Raision lasten ja nuorten kuvataidekoulun opetussuunnitelma.

Kuvataidekoulun ryhmiä opettaa kuvataiteilija Tarja Orvokki Virtanen. Ryhmät kokoontuvat kuvataidekoulussa, Kylä-Klemelässä (Hulvelankatu 35).

talo_pieni.jpg 

Kuvataidekoulu toimii viihtyisässä Kylä-Klemelän maalaismiljöössä.


kuvataidekoulun opintoryhmät

Kuvataidekoulussa toimii 5-6 kuvataiteen perusryhmää sekä lukuvuosittain vaihtuvat kaksi teemaryhmää. Perusryhmien määrä vaihtelee lukuvuosittain oppilasmäärästä riippuen.    

Kuvataiteen perusryhmät (yhteiset opinnot):
Minä ja kuvat
Luonnon muotoja
Havainto ja havaitseminen
Ennen ja nyt
Ympäristön kuvamaailma
Kuvien aika


Teemaopinnot:
Maalauspaja
Piirustuspaja


KUVATAIDEKOULUUN valmentava ryhmä

Kuvataidekouluun valmentavassa, 6-vuotiaille tarkoitetussa ryhmässä tutustutaan taiteen ilmiöihin ja leikinomaisen työskentelyn avulla.

Valmentavaan ryhmään oppilaspaikkaa haetaan sähköisesti 18.6. klo 9.00 alkaen. Mikäli valmentavaan ryhmään on tulijoita enemmän kuin ryhmään mahtuu, oppilaspaikat arvotaan.


ilmoittautumineN ja Haku

Uudet oppilaat hakevat oppilaspaikkaa kuvataidekouluun sähköisesti 18.6.2018 klo 9.00 alkaen.

Jatkavat oppilaat ilmoittautuvat internetissä tai palauttamalla kevätkaudella jaetun ilmoittautumislomakkeen opiston toimistoon.

Ryhmäjaot ilmoitetaan oppilaiden huoltajille to 23.8. iltapäivään mennessä.

Vapaita paikkoja voi tiedustella opiston toimistosta koko lukuvuoden ajan.


MAKSUT JA PERUUTUKSET

Kuvataidekoulun lukukausimaksu on 52 € (104 €/lukuvuosi), sisaralennus 10 €. Valmentavan ryhmän kurssimaksu ilmoitetaan erikseen opetusohjelmassa. 

Ilmoittautuminen kuvataidekouluun on sitova.

Mahdolliset peruutukset opiston toimistoon 7 päivää ennen opetuksen alkamista, viikon sisällä opetuksen alkamisesta tehdystä peruutuksesta peritään 20 euron suuruiset käsittelykulut ja sen jälkeen koko lukukausimaksu.

Ilmoittautuminen koskee myös kevätlukukautta. Kevätlukukauden voi peruuttaa maksutta ottamalla yhteyttä opiston toimistoon ennen opetuksen alkamista.

Oppitunneilta pois jääminen tai opettajalle tehty ilmoitus eivät riitä peruutukseksi.


Anna palautetta sivusta

Olet antamassa palautetta sivusta "Kuvataidekoulu".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona. (Pakollinen tieto)