Mene sisältöön

 

Toimintopainikkeet

Tekstiversio

Sisällysluettelo

Friisilän koulu

Friisilän koulu

Friisilän koulu on Raision keskustassa sijaitseva alakoulu, jossa on noin 280 oppilasta. Koulussa on 14 yleisopetuksen  ja kaksi erityisopetuksen luokkaa, joista toinen on yläkoulun luokka. Lisäksi erityistä tukea tarvitsevia oppilaita opiskelee integroituina yleisopetuksen luokissa. Koulussa onkin hyvät edellytykset auttaa oppilaita, joilla on vaikeuksia oppimisessa tai vaikka kielen kehityksessä. Koulussa annetaan myös valmistavaa opetusta maahanmuuttajataustaisille lapsille, joiden suomen kielen taito ei riitä eri oppiaineiden opiskelemiseen perusopetuksen ryhmässä.

Koulun toiminta-ajatus

Friisilän koulun tavoite on kasvattaa itsenäiseen työskentelyyn ja tiedonhankintaan sekä yhteistoimintaan kykeneviä nuoria. Kehitämme oppilaidemme itseluottamusta ja kannustamme hyvien perustietojen ja –taitojen hankintaan.

Kiinteä osa koulumme kasvatustyötä on yleisopetuksen ja erityisopetuksen yhteistyö. Arkisissa koulutilanteissa pyrimme opastamaan oppilaitamme hyväksymään erilaisuutta. Tavoitteenamme on, että oppilaat omaksuvat luontevan kanssakäymisen ja yhteistyön toistensa kanssa oppitunneilla ja yhteisissä tilaisuuksissa.

Anna palautetta sivusta

Olet antamassa palautetta sivusta "Friisilän koulu".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona. (Pakollinen tieto)