Mene sisältöön

 

Toimintopainikkeet

Tekstiversio

Sisällysluettelo

Kesärannan leirikeskus

Kesärannan leirikeskus on ympärivuotisessa leiri- ja kurssikäytössä. Koulutustiloista löytyvät ryhmätila, keittiö sekä kaksi saunaa pesu- ja pukutiloineen. Majoitustilassa on yöpymismahdollisuus 32 henkilölle (kahdeksan neljän hengen huonetta, joissa patjat, tyynyt ja peitot). Käyttäjillä tulee olla omat liinavaatteet.

Leirikeskus on ensisijaisesti nuorisopalvelujen oman toiminnan, leirikoulujen sekä raisiolaisten järjestöjen ja yhdistysten käytössä.

Kesäaikana alue on kaikkien raisiolaisten yleinen virkistysalue ja leirikeskuksen saunat lämmitetään yleisökäyttöön päivittäin ajalla 29.5. - 19.8.  
klo 14 - 19. Saunamaksu on 4 € (yli 12-v.) Alueella on kesäaikana oma vahtimestari ja saunatilojen yhteydessä toimii myös pieni kioski.

Kesärannassa on hyvät ulkoilumahdollisuudet, pallo- ja leikkikentät, uimaranta ja grillikatoksia. Kesäranta on Naantalin Luonnonmaalla uuden golfkentän takana. Paikan löytää ajamalla Naantalista Rymättylään päin kaksi kilometriä, sitten vasemmalle Särkänsalmentielle ja n. 2,4 km:n jälkeen vasemmalle Santalantie.

Alueella on ensin pieni urheilukenttä, jonka alapuolella nurmi- ja uimaranta-alue, tie leirikeskuksen rakennuksille jatkuu golfkentän viertä mäen päälle, josta oikealle Rannanniementie. Leirikeskuksen puomi ja parkkipaikka ovat kohta oikealla.

IMG_0521.jpg

Anna palautetta sivusta

Olet antamassa palautetta sivusta "Kesärannan leirikeskus".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona. (Pakollinen tieto)