Mene sisältöön

 

Toimintopainikkeet

Tekstiversio

Sisällysluettelo

Kulttuuri

Pikkujoulukonsertti pe 30.11. klo 18 Martinsalissa

Raision nuorisosoittokunnan ja Turun metsänkävijäin junioriorkesterin 
pikkujoulukonsertti kirjastolla Martinsalissa
Liput 10 e / 5 e

                  * * *

Kenelle Raision kulttuuripalkinto 2018?

Nyt on taas aika ehdottaa vuoden 2018 Raision kulttuuripalkinnon saajaa. Palkinto annetaan raisiolaiselle yksityiselle henkilölle tai yhteisölle, joka on joko uransa aikana tai kuluneen vuoden aikana tehnyt merkittävää kulttuurityötä joko alueellisesti, paikallisesti tai valtakunnallisesti. Palkinto on tunnustustyyppinen, eikä sisällä rahaa.

Kuka tahansa voi ehdottaa palkinnon saajaa. Lyhyesti perustellut ehdotukset vuoden 2018 kulttuuripalkinnon saajasta tulee lähettää joko postitse osoitteella Raision kulttuuripalvelut, Eeronkuja 2, 21200 Raisio tai sähköpostilla osoitteeseen kulttuuri@raisio.fi tai jättää ehdotuksensa Raision kirjaston palvelupisteeseen maanantai 3.12.2018 klo 16.00 mennessä.

Palkinto jaetaan nyt 17. kerran ja sen saajan päättää vapaa-aikalautakunta. Palkinto jaetaan Harkon valanta –tilaisuudessa 2.2.2019.

Lisätietoja: Minna Kajala p. 044 797 2218

                      * * *

TUKKU - Rajattomasti kulttuuria Facebookissa

Tervetuloa TUKKU-sivuston kaveriksi Facebookissa! Saat rajattomasti tietoa Turun ja lähikuntien kulttuuritapahtumista.

TUKKU on Turun ja lähikuntien kulttuuripalvelujen yhteinen Facebook-sivusto, jossa ilmoitetaan alueen kulttuuritapahtumista ja -palveluista.

Sivustolta saat tietoa seuraavien 13 Turun seudun kunnan kulttuuritapahtumista kätevästi kerralla: Aura, Kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Pöytyä, Raisio, Rusko, Sauvo ja Turku.

TUKKU-sivuston takana ovat yllä mainittujen kuntien kulttuuripalveluissa työskentelevät, jotka tekevät monimuotoista yhteistyötä keskenään Oikeesti jotakin -kulttuuriverkostona.

Tykkää TUKUSTA!Anna palautetta sivusta

Olet antamassa palautetta sivusta "Kulttuuri".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona. (Pakollinen tieto)