Mene sisältöön

 

Toimintopainikkeet

Tekstiversio

Sisällysluettelo

Kulttuuri

Raisio-päivät 24.-26.8.2018

Perinteisiä Raisio-päiviä vietään jälleen elokuun viimeisenä viikonloppuna. Ohjelmassa on niin kulttuuria kuin viihdettä. Katso ohjelma alla olevasta liitteestä.


Yhdistysten esittäytymispäivä tiistaina 21.8. Kirjastotalossa

Raisiolaisten yhdistysten esittäytymispäivä ” Yhdistysmessut” pidetään jälleen tiistaina 21.8. klo 17 – 19 Kirjastotalon aulassa ja sen piha-alueella. Jotta voimme varautua yhdistysten tilatarpeisiin, yhdistysten tulee ilmoittautua tapahtumaan viimeistään pe 15.6. mennessä kulttuuripalveluiden palvelusihteeri Minna Kajalalle, minna.kajala@raisio.fi

Koska yhdistyksiä on todennäköisesti tulossa paljon, kannattaa aulatiloissa varautua melko kompaktiin esittelyyn, noin 1 m/yhdistys. Kirjaston puolesta on käytettävissä pienehkö määrä esittelypöytiä, mutta jos teillä on oma, ottakaa se mukaan.
Ja ilmoitathan, mikäli yhdistyksellänne olisi tarvetta käyttää Martinsalia tai Kirjastotalon pihamaata, ja mikä on tilantarve. Samoin ilmoita,  jos tarvitsette tilaisuudessa sähköä.


Kolua kotiseutuasi kesäesite on ilmestynyt

***

TUKKU - Rajattomasti kulttuuria Facebookissa

Tervetuloa TUKKU-sivuston kaveriksi Facebookissa! Saat rajattomasti tietoa Turun ja lähikuntien kulttuuritapahtumista.

TUKKU on Turun ja lähikuntien kulttuuripalvelujen yhteinen Facebook-sivusto, jossa ilmoitetaan alueen kulttuuritapahtumista ja -palveluista.

Sivustolta saat tietoa seuraavien 13 Turun seudun kunnan kulttuuritapahtumista kätevästi kerralla: Aura, Kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Pöytyä, Raisio, Rusko, Sauvo ja Turku.

TUKKU-sivuston takana ovat yllä mainittujen kuntien kulttuuripalveluissa työskentelevät, jotka tekevät monimuotoista yhteistyötä keskenään Oikeesti jotakin -kulttuuriverkostona.

Tykkää TUKUSTA!

***

 Raision museo Harkko suljettu sisäilmaongelmien vuoksi

Raision kaupunginhallitus päätti toukokuussa 2011, että Museo- ja kulttuurikeskus Harkko suljetaan rakennuksesta löydettyjen sisäilmaongelmien vuoksi.

Museo- ja kulttuurikeskus Harkossa tehtyjen sisäilman parantamiseen ja kellarikerroksessa tapahtuneeseen vesivahinkoon liittyvistä korjaustöistä huolimatta sisäilmaongelmat tiloissa ovat jatkuneet. Jotta sisäilmaongelmista ei aiheudu mahdollista terveydellistä haittaa tiloissa työskenteleville, päätettiin Harkko sulkea toistaiseksi.

Anna palautetta sivusta

Olet antamassa palautetta sivusta "Kulttuuri".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona. (Pakollinen tieto)