Mene sisältöön

 

Toimintopainikkeet

Tekstiversio

Sisällysluettelo

Muuttajat

Raisio-esiteOikealta löydät verkkopalvelumme palveluja, joita muuttajat yleensä kaipaavat. Lisätietoa on verkkopalvelu pullollaan eli tietoja jostakin tietystä palvelusta halutessasi kannattaa klikata Palvelut A-Ö-sivulle tai testata oikeassa yläkulmassa olevaa hakua.

Helpon arjen kotikaupunki

Raisio on helpon arjen kotikaupunki, jossa asukkaiden itsensä mukaan on kotoisa asua.

Raisio on pieni kaupunki: 25 000 asukasta ja 50 neliökilometriä. Pienuudesta on hyötyä, sillä kaikki on lähellä ja sinne lähellekin on hyvät liikenneyhteydet autolla, pyörällä ja kävellen. Joukkoliikenne toimii loistavasti etenkin etenkin Turun ja Naantalin suuntaan ja siinä samalla vilkkaasti Raision sisällä Raisiontien varrella.

Raisiolaiset sanovat Raision olevan sopivan kokoinen. Kokoa on sen verran, että tarjolla on hyvät ja kattavat palvelut, mutta samalla Raisio on tarpeeksi pieni ollakseen tunnelmaltaan viihtyisä ja turvallinen.

Kaupungin oma palvelutarjonta saa asukkailta kehuja kattavuudesta, laadusta ja nopeudesta. "Raisiossa asiat toimii."

Vapaalle Raisiossa pääsee vaivatta, sillä ulkoilureitit ja luonto löytyvät lähes jokaisen takapihalta. Uintikeskus Ulpukka, upea kirjastotalo ja venesatama ovat suosittuja, mutta harrastusmahdollisuuksia löytyy taatusti jokaiseen makuun.

Lyhyesti sanottuna Raisio on "kiva paikka asua kaikin puolin."

Oma koti Raisiosta

Raisiossa löytyy laaja valikoima asumisvaihtoehtoja. Jos haaveilet oman kodin rakentamisesta Raisioon, tutustu kaupungin tonttitarjontaan ja rakentajan palveluihin. Autamme sinua ammattitaidolla ja ripeästi.

Jos etsit asumisoikeusasuntoa tai vuokra-asuntoa, niitäkin Raisiosta löytyy. Linkit näihin kaikkiin löydät oikeasta palstasta.Anna palautetta sivusta

Olet antamassa palautetta sivusta "Muuttajat".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona. (Pakollinen tieto)