Mene sisältöön

 

Toimintopainikkeet

Tekstiversio

Sisällysluettelo

Kartat ja paikkatieto

Karttapaketti rakennuslupaa varten pdf-tiedostona tilataan paikkatietokä-
sittelijöiltä.  Karttapaketin kartat ja liitteet laitetaan lupapiste.fi -asiointipalveluun paikkatietokäsittelijöiden toimesta, kun rakennushanke on laitettu vireille lupa-
pisteessä.  Asiakkaalla on mahdollista niitä katsoa ja tulostaa.  Hinta 90 €. 

Suunnittelua varten on saatavissa dwg/dxf-muotoista karttaa.

Kartastotöissä on ollut käytössä 17.3.2011 lähtien
ETRS-GK23 tasokoordinaatit.
1.1.2016 alkaen korkeusjärjestelmä on N2000

Maankäyttöpalvelut tuottaa erillaisia maasto- ja teemakarttoja suunnittelun ja rakentamisen pohjaksi sekä kaupungin omaan hallinnolliseen käyttöön että ulkoisille asiakkaille.

Kaupungin alueelta ylläpidettäviä karttoja ovat mm. kantakartta, virastokartta ja ajantasa-asemakaava sekä kartta kaupungin omistamista maa-alueista. Koko kaupungin alueelta on saatavissa myös ilmakuva.

Turun kaupunki tuottaa alueellista opaskarttaa. Maankäyttöpalvelusta on  saa-tavana Raision opaskarttaa tif-  ja  pdf- formaateissa tai paperisena tulosteena haluttuun mittakaavaan.

Kartta on tuote, jonka julkaiseminen painotuotteena tai käyttö internetissä edellyttää lupaa tekijänoikeuden omistajalta. Kaupungilla on tekijänoikeus koskien painettua, numeerista tai internetissä esiintyvää karttamateriaalia.

Aineistosta tehtyjen atk- tai paperitulosteiden kopiointiin, painamiseen tai julkaisemiseen tarvitaan julkaisulupa. Maankäyttöpäällikkö myöntää hakemuksesta käyttöoikeuden tai julkaisuluvan Raision kaupungin kartta-aineistoihin. Yksityskäyttöön aineistoa voi vapaasti käyttää ja kopioida.

Anna palautetta sivusta

Olet antamassa palautetta sivusta "Kartat ja paikkatieto".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona. (Pakollinen tieto)