Mene sisältöön

 

Toimintopainikkeet

Tekstiversio

Sisällysluettelo

Kartat ja paikkatieto

Maankäyttöpalvelut tuottaa kartta- ja paikkatietoaineistoja suunnittelun pohjaksi sekä kaupungin omaa hallinnollista käyttöä varten että ulkoisille asiakkaille.

Kaupungin alueelta ylläpidettäviä karttoja ovat mm. kantakartta, ajantasa-asemakaava, virastokartta sekä kartta kaupungin omistamista maa-alueista. Kaupungin alueelta on saatavissa myös ilmakuvaa.

Turun kaupunki tuottaa alueellista opaskarttaa, jota on saatavilla Maankäyttöpalveluista TIF- ja PDF- muodoissa sekä paperisena tulosteena halutussa mittakaavassa.

Käytettäessä Raision kaupungin tuottamia kartta- ja paikkatietoaineistoja, tulisi julkaisun tai palvelun yhteydessä mainita lähteenä Raision kaupunki (Esimerkki: Lähde: Raision kaupunki, pohjakartta, 9/2018).

Rakennuslupakarttapaketti

Karttapaketti rakennuslupaa varten tilataan paikkatietokäsittelijöiltä (paikkatietokasittelijat@raisio.fi). Paketin aineistot viedään lupapiste.fi -asiointipalveluun paikkatietokäsittelijöiden toimesta sitten kun rakennushanke on laitettu siellä vireille. Lupapisteessä asiakas voi katsella ja tulostaa aineistoja.

Suunnittelua varten on saatavissa myös DGN-, DWG- ja DXF-muotoista karttaa.

Raision kaupungin käyttämät koordinaattijärjestelmät

  • Tasokoordinaattijärjestelmä: ETRS-GK23 (EPSG:3877), ollut käytössä 17.3.2011 lähtien

  • Korkeusjärjestelmä: N2000, ollut käytössä 1.1.2016 lähtien

Anna palautetta sivusta

Olet antamassa palautetta sivusta "Kartat ja paikkatieto".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona. (Pakollinen tieto)