Mene sisältöön

 

Toimintopainikkeet

Tekstiversio

Sisällysluettelo

21.12.2018

Ilmoittautuminen Raision perusopetuksen kouluihin, aamu- ja iltapäivätoimintaan ja esiopetukseen alkavalle lukuvuodelle 2019-2020


Ilmoittautuminen kouluihin 2.-24.1.

Raision perusopetuksen ensimmäiselle luokalle ilmoitetaan vuonna 2012 tai sitä ennen syntyneet lapset, jotka eivät vielä ole aloittaneet koulunkäyntiään.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Wilma-ohjelmalla 24.1.2019 mennessä. Raision kaupungin esiopetuksessa olevien lasten huoltajille jaetaan päiväkodeista ilmoittautumisohjeet ja käyttäjätunnukset ohjelmaan. Muille raisiolaisille ilmoittautumisohjeet ja käyttäjätunnukset postitetaan koteihin. Raisioon muuttavat ilmoittautuvat täyttämällä lomakkeen osoitteessa www.raisio.fi > Opetus ja kasvatus > Perusopetus >Kouluun ilmoittautuminen.
Lisätietoja opetuspalveluista puh. 044 797 1330 (Nallinkatu 2, 21200 Raisio) tai sivistys@raisio.fi.

Mikäli lapsi ilmoitetaan muualle kouluun kuin Raisioon, tulee siitä ilmoittaa Wilman kautta tai puh. 044 797 1330.

Ruotsinkieliset oppilaat ilmoittautuvat Turun kaupungin ruotsinkieliseen perusopetukseen.

Englannin kieliluokalle ilmoittaudutaan 24.1. mennessä

Englannin kieliluokat toimivat Raisiossa Ihalan koululla, Konsantie 16. Luokalle ilmoittaudutaan Wilma-ohjelmalla kouluun ilmoittautumisen yhteydessä.

Opiskelusta kieliluokalla pidetään esittely Ihalan koululla keskiviikkona 23.1.2019 klo 18. Lisätietoa koulun kotisivuilla http://www.raisio.fi/palvelut-a-o/opetus-ja-kasvatus/koulut/Ihalan-koulu/fi_FI/Englannin-kieliluokat/.

Aamu- ja iltapäivätoimintaan haku 2.1.-31.3.

Hakulomake täytetään Wilmassa. Lisätietoa toiminnasta löytyy osoitteesta www.raisio.fi > Opetus ja kasvatus > Perusopetus > Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta.

Ilmoittautuminen esiopetukseen 24.1. mennessä

Perusopetuslain mukaiseen esiopetukseen 12.8.2019 alkavalle esiopetuskaudelle ilmoittaudutaan 24.1.2019 mennessä täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake osoitteessa www.raisio.fi > Lapset ja perheet > Esiopetus > Varhaiskasvatuksen sähköinen asiointi.
Jos lapsella on oikeus esiopetusta täydentävään varhaiskasvatukseen eikä hänellä vielä ole kunnallista varhaiskasvatuspaikkaa, tulee sitä hakea samanaikaisesti. Esiopetuksen lisäksi tarvittava varhaiskasvatus järjestetään samassa paikassa kuin esiopetus.


Raisiossa 20.12.2018
Sivistyskeskus

Anna palautetta sivusta

Olet antamassa palautetta sivusta "Ilmoittautuminen Raision perusopetuksen kouluihin, aamu- ja iltapäivätoimintaan ja esiopetukseen alkavalle lukuvuodelle 2019-2020".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona. (Pakollinen tieto)