Mene sisältöön

 

Toimintopainikkeet

Tekstiversio

Sisällysluettelo

09.05.2017

Oma tapa auttaa löytyy osoitteesta vapaaehtoistyo.fi/raisio

Hyvän puolella!

Hyvän tekeminen on ollut Raisiossa arvossa pitkään. Raision vaakunassakin ratsastaa Pyhä Martti, Raision kirkon suojeluspyhimys, joka leikkaa viitastaan palan antaakseen sen lämmöksi kerjäläiselle.

Nyt Raisiossa on haluttu tehdä hyvän tekemisestä entistä helpompaa. Raisiossa on otettu käyttöön kaupungin ja seurakunnan yhteistyönä avoimet vapaaehtoistyöt yhteen paikkaan kokoava sivusto www.vapaaehtoistyo.fi/raisio. Sivustolla voi selailla avoimia vapaaehtoistöitä, rekisteröityä vapaaehtoistyöntekijäksi ja tarjota tai pyytää apua.

Säännöllisesti tai kertakeikka

Palvelussa on tarjolla monenlaista vapaaehtoistyötä. Työ voi olla säännöllistä ja vuosikausia jatkuvaa tai kertaluontoinen parin tunnin auttamisrupeama. Kaikki tavat ovat arvokkaita ja tarpeellisia ja jokaiselle toivotaan löytyvän juuri se oma tapa auttaa.

Mukana Raision Vapaaehtoistyo.fi-palvelussa ovat Raision kaupunki, Raision seurakunta ja yhdistyksistä tällä hetkellä MLL, SPR ja Pelastakaa Lapset ry.

Vapaaehtoistyo.fi on yleishyödyllinen, ei-kaupallinen ja voittoa tavoittelematon vapaaehtoistöitä kokoava sivusto, jota ylläpitää Kirkkopalvelut r.y.

Hyvän puolella!


Anna palautetta sivusta

Olet antamassa palautetta sivusta "Oma tapa auttaa löytyy osoitteesta vapaaehtoistyo.fi/raisio".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona. (Pakollinen tieto)