Mene sisältöön

 

Toimintopainikkeet

Tekstiversio

Sisällysluettelo

12.12.2018

Alueen Lions-klubit lahjoittivat penkkejä ja tauluja Raision sairaalan kuntoutusosastolle

Lions-klubi esittelee lahjoitettuja penkkejä ja tauluja osaston väelle.

Raision sairaalassa on 34-paikkainen osasto kuntoutusta ja geriatrista arviointia tarvitseville raisiolaisille ja ruskolaisille ikäihmisille.  Näistä paikoista yhdeksän on intervallihoidon käytössä. Alueen Lions-klubit lahjoittivat penkkejä ja tauluja osastolla vierailevien iloksi.

Lions Club Raisio Martinus organisoi lahjoituksen alueen muiden LC-klubien (LC Naantali-Raisio, LC Raisio, LC Rusko ja LC Vahto) kanssa. Penkit sijoitettiin intervalliosaston parvekkeille, jotta asiakkaat voivat istua ja viettää aikaa ulkona hyvän sään niin salliessa. Sisätiloihin LC-klubit keräsivät tauluja osaston seinille asiakkaiden iloksi. Tästä kiitos kuuluu erityisesti taulujen luovuttajille Marketta Korhoselle ja Anja Toivaselle Naantalista. Tarve penkeille ja tauluille tuli intervalliosaston sisältä, kuntouttavantoiminnan ohjaajan Eija Kastmanin ajatuksesta.

Intervalliosasto tarjoaa lyhytaikaista laitoshoitoa ja toimintakykyä ylläpitävää ja edistävää hoitoa sitä tarvitseville. Intervallipaikat on tarkoitettu kotona oleville vanhuksille, omaishoitajien hoidossa oleville henkilöille tai asiakkaan äkillisen toimintakyvyn heikkenemisen johdosta heille, jotka tarvitsevat lyhytaikaista laitoshoitoa.  

Lämmin kiitos lahjoituksesta LC Martinus, LC Naantali-Raisio, LC Raisio, LC Rusko ja LC Vahto!

Anna palautetta sivusta

Olet antamassa palautetta sivusta "Alueen Lions-klubit lahjoittivat penkkejä ja tauluja Raision sairaalan kuntoutusosastolle".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona. (Pakollinen tieto)