Mene sisältöön

 

Toimintopainikkeet

Tekstiversio

Sisällysluettelo

03.08.2018

Vedenkeittokehotus jatkuu toistaiseksi

Vesihana

Vedenkeittokehotusta joudutaan jatkamaan viikonlopun yli Raision ja Naantalin alueella. Verkostosta on otettu tähän mennessä noin kahdeksankymmentä näytettä ja uusimpien näytteiden joukosta kolmesta näytteestä on löytynyt lieviä epäpuhtauksia. Juomaveden laadun varmistamiseksi verkostoa joudutaan huuhtelemaan ainakin Kerttulan pohjoispuolella sekä Kuninkaanväylän läheisyydessä. Huuhtelu on aloitettu. Huuhtelu ei aiheuta muutoksia keittokehotukseen tai veden käyttöön näillä alueilla.

Epäpuhtaudet ovat todennäköisesti tulleet verkostoon maaperästä jakeluhäiriön aikana. Kun vedenpaine käy alhaalla, on mahdollista että vesijohtoverkkoon pääsee epäpuhtauksia. Verkoston alueella ei ole havaittu poikkeavaa määrää vatsatautitapauksia tai muita sairastumisia.

Vesijohtoverkoston huuhtelun jälkeen vedestä otetaan uudet näytteet, jotka analysoidaan viikonlopun aikana. Tulokset valmistuvat aikaisintaan maanantaiaamupäivään mennessä, jolloin asiasta tiedotetaan uudelleen. Vettä voi käyttää normaaliin tapaan, mutta juomavesi ja ruuanlaittoon käytettävä vesi on keitettävä. Vedenjakelupisteet ovat edelleen käytössä Raisiossa ja Naantalissa.

Vedenjakelupisteet Raisiossa:

  • Raision kirjaston piha (Eeronkuja 2)
  • Terveyskeskussairaalan piha (Sairaalakatu 5)
  • Tikanmaan koulua vastapäätä oleva kenttä (Kapponkatu 15
  • Kauppakeskus Myllyn pienimuotoiset asiakaspisteet ovat Prisman sisäänkäynnin luona ja toinen uuden sisäänkäynnin luona lähellä XXL-myymälää.

Vesipisteistä voi hakea juomavettä omiin astioihin. Vesipisteet ovat avoinna ympäri vuorokauden. Noutovettä ei tarvitse keittää.

Lue kaikki uutiset täältä >>


Anna palautetta sivusta

Olet antamassa palautetta sivusta "Vedenkeittokehotus jatkuu toistaiseksi".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona. (Pakollinen tieto)