Mene sisältöön

 

Toimintopainikkeet

Tekstiversio

Sisällysluettelo

01.02.2018

Raision keskustaan rakentuu uusi hotelli

.

Place to Sleep -ketju tulee avaamaan hotellin Raision keskustaan. Raision seurakunta ja Orya Invest Oy ovat allekirjoittaneet pitkäaikaisen vuokrasopimuksen Kiinteistö Oy Keskustasalan toisen ja kolmannen kerroksen tiloista, joiden toimistotilat saneerataan hotelliksi.

Rakennustyöt alkavat keväällä 2018 ja tilat valmistuvat huhtikuussa 2019. Hotelliin tulee 54 huonetta. Place to Sleep -ketjulla on ennestään hotelleja Loviisassa, Raumalla ja Hollolassa.

Place to Sleep -hotellit tarjoavat edullisia majoituspalveluja, joita voidaan tuottaa myös pienemmälle kysynnälle ja kapasiteetille. Tasalan alueen muut palveluntarjoajat kuten ravintolat, kahvilat, kuntosalit tarjoavat oheispalveluja hotellin asiakkaille. Raision kaupunki on erittäin ilahtunut hotellihankkeesta.
- Majoituspalvelujen kysyntä on osoitus seudun positiivisesta elinkeinoelämän vireestä. Hotelli lisää entisestään Raision keskustan elinvoimaa, kaupunginjohtaja Ari Korhonen sanoo.

Raision seurakunta käynnisti suunnittelun tilojen käyttötarkoituksen muuttamisesta, kun ELY -keskus irtisanoi lähes 800 m2:n toimistotilojen vuokrasopimuksen toukokuussa 2017. Yhtensä vaihtoehtona oli myös jatkaa toimistotiloilla. Vuokrasopimus edellyttää vielä Raision seurakunnan kirkkovaltuuston hyväksymistä.

Anna palautetta sivusta

Olet antamassa palautetta sivusta "Raision keskustaan rakentuu uusi hotelli".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona. (Pakollinen tieto)