Mene sisältöön

 

Toimintopainikkeet

Tekstiversio

Sisällysluettelo

07.11.2018

Raision Vesi Oy alentaa vesitaksoja

 Raision Vesi Oy:n logo

Raision Vesi Oy alentaa määräaikaisesti loppuvuodeksi vesitaksojaan. Perusmaksua alennetaan kolmanneksella ja talousveden uusi alennettu käyttömaksu on loppuvuoden ajan 1,75 e/m3 ja jäteveden käyttömaksu 1,64 e/m3. Ennen taksan alennusta talousveden käyttömaksu oli 3,19 €/m3 ja jäteveden käyttömaksu 2,95 €/m3. Taksan alennukset koskevat laskutusta syyskuusta eteenpäin vuoden 2018 loppuun asti. Omakotitalossa asuvan nelihenkisen perheen vesimaksu laskee alennusten myötä vuonna 2018 arviolta noin 140 euroa.

Vesiyhtiön hallituksen puheenjohtaja Jonni Moislahti ja varapuheenjohtaja Jarmo Rosama toteavat tyytyväisinä, että asiantunteva henkilöstö on toimitusjohtaja Anna-Kristiina Järven johdolla pystynyt tehostamaan uuden yhtiön toimintaa monin eri tavoin.

-Tulot ovat kokonaisuudessa lisääntyneet ja kulut laskeneet, joten katsoimme yksimielisesti vesiyhtiön hallituksessa, että tässä kohtaa on oikea hetki antaa taksoihin määräaikainen alennus, Moislahti kertoo. Toivottavasti pystymme tulevaisuudessa alentamaan kallista veden hintaa pysyvästi, Rosama lisää.

Vesiyhtiö tiedottaa asiakkailleen hinnanalennuksesta kirjeitse. Hinnanalennus huomioidaan loppuvuoden laskuissa.

Anna palautetta sivusta

Olet antamassa palautetta sivusta "Raision Vesi Oy alentaa vesitaksoja".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona. (Pakollinen tieto)