Mene sisältöön

 

Toimintopainikkeet

Tekstiversio

Sisällysluettelo

19.01.2016

Lentopalloilija Tomi Rumpunen on Raision vuoden urheilija 2015


Raision kaupungin vapaa-aikalautakunta valitsee vuosittain vuoden raisiolaisen urheilijan, vuoden valmentajan ja vuoden joukkueen. Lautakunta on tehnyt 8.12.2015 kokouksessaan seuraavat valinnat ja palkinnut valitut 19.1. pidetyssä "urheilugaalassa":

RAISION VUODEN URHEILIJA 2015
Tomi Rumpunen

Lentopallo, Raision Loimu ry.   

Tomin rooli etenkin pudotuspeleissä oli iso. Hyvä kausi poiki hänelle paikan maajoukkueeseen. Hyvä kausi Loimussa ja maajoukkueessa toi palkinnon myös alkaneelle kaudelle, hän solmi ammattilaissopimuksen Romanian pääsarja joukkueen kanssa.

RAISION VUODEN JOUKKUE 2015
Raision Urheilijoiden miesten 4x200 m:n viestiuintijoukkue: Roope Lehtonen, Eetu Soini, Juho Grönblom ja Johannes Lindroos

Raision Urheilijoiden ensimmäinen mitali miesten (aikuisten) sarjassa 4x200 metrin vapaauintiviestissä ja sijoittuivat pronssille. Seuroja paikalla yhteensä 59 kpl. Tämä oli erittäin kovan luokan saavutus, kun nuoret poikamme saavuttivat viestissä mitalisijan aikuisten sarjassa. Näistä viestiuimareista kolme ui myös henkilökohtaisen mitalin aikuisten sarjassa.

VUODEN VALMENTAJA 2015
Fabrice Masachs
Taitoluistelu, Skating Team Raisio ry.

Fabrice on toiminut STR:n päävalmentajana yli 5 vuotta ja valmentaa kaikkia seuran ryhmiä, ei ainoastaan kilpaluistelijoita. Hän suunnittelee jokaiselle kilpaluistelijalle henkilökohtaisen kausisuunnitelman. Tämä sitoutuminen pitkäjänteiseen valmennukseen ja kokonaisvaltaiseen urheilijaksi kasvattamiseen tuo tulosta. Hänen valmennuksessaan kaksi nuorta on saanut finaalipaikan Taitoluisteluliiton Talent–ryhmään.

Lisäksi vapaa-aikalautakunta palkitsee muistopalkinnoilla tietoonsa saatetut Suomen mestaruuden 2015 saavuttaneet ja kansainvälisissä arvokilpailuissa mitalisijan saavuttaneet raisiolaiset urheilijat.


Anna palautetta sivusta

Olet antamassa palautetta sivusta "Lentopalloilija Tomi Rumpunen on Raision vuoden urheilija 2015".

Anna yhteystietosi, mikäli haluat saada vastauksen palautteeseesi.

Saat oman palautteesi tiedoksi myös omaan sähköpostiisi.

Syötä luku viisi numerona. (Pakollinen tieto)